Haluatko pankkionnelliseksi?

91% asiakkaistamme sanoo, että henkilökunnallamme on erinomainen palveluasenne.

Tule asiakkaaksi
Hyvää henkilökohtaista pankkipalvelua ja huipputyytyväisiä asiakkaita. Tutustu näihin ja muihin syihin valita Säästöpankki ja vaihda pankkia vaivattomasti.
 
Käteinen on kätevä kaveri

Tiesitkö, että Osta&Nosta-palvelulla voit nostaa käteistä kätevästi ostostesi yhteydessä K-ruokakaupoista ja Neste K-asemilta?

Asiakkaan tunteminen – Miksi pankki kysyy?

Luottolaitoslain mukaan pankin pitää tuntea asiakkaansa. Siksi kaikissa suomalaisissa pankeissa kysytään asiakkaiden tunnistustietoja muun muassa asiakkuuden avaamisen yhteydessä.

Opas ensiasunnon ostajalle ilmestynyt

Omaan asuntoon sijoittaessasi saat rahalle vastinetta monin tavoin. Tilaa kattava Omaan kotiin -digioppaamme.

Talleta käteinen helposti TalletusOton avulla

Yhdessä teemme hyvää

Ihmiset voivat hyvin, kun ympäröivä yhteisö voi hyvin. Me huolehdimme paikkakuntiemme hyvinvoinnista yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Meillä Säästöpankissa vastuullisuus tarkoittaa aktiivista roolia asiakkaan ja asiakkaan kotipaikkakunnan vaurastumisen ja hyvinvoinnin edistämisessä. Siksi käytämme vuosittain osan voitoistamme konttoripaikkakuntiemme hyvinvoinnin tukemiseen. Kun Säästöpankki menestyy, osa voitoista ohjataan asiakkaidemme parhaaksi – esimerkiksi erilaisiin lasten, nuorten ja vanhusten hyvinvointia parantaviin hankkeisiin.

Someron Säästöpankki Twitterissä

Varaa aika lähimpään konttoriisi
Varaa aika suoraan lähimpään konttoriisi uuden ajanvarauspalvelumme avulla. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, ota yhteyttä puhelimitse.
Someron Säästöpankki Facebookissa
Vakuuta vaivatta

Säästöpankin vakuutukset hoituvat helposti ja nopeasti verkossa.

Sp-Koti välittää unelmien koteja