Löydä lähin konttorisi

Missä sijaitsee lähin konttorisi? Kerro meille paikkakuntasi, niin etsimme sinulle lähimmän Säästöpankin konttorin. Voit myös valita suoraan haluamasi konttorin Valitse konttori -alasvetovalikosta.
Takaisin

Haluatko Säästöpankkien yhteisille sivuille?

Kun poistat pankin valinnan, pääset katsomaan koko Säästöpankkiryhmän yhteisiä sivuja.

Kartuta yrityksesi varoja sijoittamalla

Säästöpankista saat sijoitusratkaisut yrityksesi riskinottokyky ja tuotto-odotukset huomioiden.

Yrityksen varat tuottamaan

Kun yrityksen kassaan kertyy varoja enemmän kuin päivittäisten toimintojen pyörittämiseen tarvitaan, kannattaa varat sijoittaa tuottavasti. Varoja voit sijoittaa esimerkiksi erilaisiin talletuksiin, rahastoihin ja arvopapereihin. Näin voit kartuttaa varoja esimerkiksi yrityksesi tuleviin investointeihin.

Säästöpankin monipuolisesta valikoimasta löydämme yhdessä yrityksesi tarpeita vastaavan sijoituskohteen.

Kun suunnittelet yrityksesi sijoitustoimintaa, tärkeintä on päättää

 • sijoitushorisontti
 • sijoitettavan pääoman määrä
 • sijoituksen tuottotavoite
 • riskitaso

Sijoituspäätöstä harkitessa kannattaa huomioida myös yrityksen riskinsietokyky. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa yrityksen varojen sijoittamista koskevissa kysymyksissä.


Talletuksilla vakaata tuottoa yrityksellesi

Yrityksesi ylimääräisille kassavaroille saat hyvän ja turvallisen tuoton Säästöpankin sijoitustalletuksesta.

Sijoitustalletus

 • Talletusajan voit määritellä itse kuukaudesta aina kolmeen vuoteen.
 • Saat tilille riskittömän tuoton.
 • Korko riippuu talletettavasta summasta ja talletusajasta.

Kysy lisää tai pyydä tarjous omasta Säästöpankistasi.


Rahastosijoittaminen on helppoa ja vaivatonta

Sijoitusrahasto muodostuu säästäjien varoista, jotka on sijoitettu useisiin eri sijoituskohteisiin. Rahaston sijoitukset voivat olla osakkeita, korkosijoituksia ja muita arvopapereita.

Rahastoja hoitavat sijoitusalan ammattilaiset rahaston sääntöjen mukaisesti. Rahastosäästäjänä ostat sijoitusrahaston osuuksia Säästöpankin konttorissa tai verkkopankissa. Saat säästöillesi tuottoa rahaston sijoitusten koroista, osingoista ja arvonnoususta.

Tarjoamme yritykselle kaikki rahastosijoittamisen edut

 • Suursijoittajan edut. Sijoitusrahastot käyvät kauppaa suurilla arvopaperierillä, jolloin kustannukset ovat alhaisemmat kuin yksityisen sijoittajan.
 • Hajautetut sijoitukset rajaavat riskiä. Sijoitusrahasto hajauttaa sijoituksiaan useisiin eri kohteisiin, mikä pienentää riskiä.
 • Ostaminen ja myyminen on helppoa ja vaivatonta. Rahasto-osuuksien ostaminen sujuu vaivattomasti, samoin niiden lunastaminen.
 • Säästöpankin sijoitusrahastoissa voit muuttaa rahasto-osuutesi rahaksi vuoden jokaisena pankkipäivänä.

Ulottuvillasi useita rahastoja

Säästöpankin kautta ulottuvillasi on monia eri rahastovaihtoehtoja, joista voit valita sinulle sopivimman. Tukenasi on Säästöpankin sijoitusneuvojien asiantuntemus.


Vakuutuksilla vakautta ja turvaa

Säästöpankkiryhmään kuuluvan Sp-Henkivakuutuksen vakuutusten avulla turvaat omaa ja yrityksesi tulevaisuutta monin eri tavoin. Vakuutuksilla valmistaudut pitämään totutun elintason eläkeaikana tai elämäntilanteiden muuttuessa ja varmistat yrityksesi toiminnan jatkuvuuden. Joustavilla vakuutusratkaisuilla löydät itsellesi ja yrityksellesi parhaan tavan turvata tulevat vuodet ja kartuttaa omaa tai läheistesi varallisuutta. 
 

Joustava tapa sijoittaa ja säästää

Yritysasiakkaille räätälöidyt vakuutussäästämisen tuotteemme sopivat pitkäaikaiseen säästämiseen ja sijoittamiseen. 

 

 

Monipuoliset sijoituskohteet

Sijoituskohteet voi valita laajasta sijoitusrahastojen valikoimasta. Vaihtoehtoisesti vakuutukseen voi liittää Varainhoitajan Parhaat -palvelun tai Vuosituotto-vaihtoehdon ja jättää sijoituksiin liittyvät tehtävät ammattilaisillemme. Säästöaikana vakuutuksen sijoituskohteita voi vaihtaa kuusi kertaa vuodessa ilman kuluja ja mahdollisten myyntivoittojen verotusta.

Varainhoitokapitalisaatiossa valikoimassa on neljä varainhoitosalkkua: korkopainoinen, tasapainoinen, osakepainoinen tai tuottohakuinen oman riskiprofiilisi mukaan.


Osakkeet ja arvopaperit yrityksen sijoituskohteena

Säästöpankin kautta voit ostaa ja myydä osakkeita ja arvopapereita. Osakesijoittaminen tarjoaa yrityksesi sijoituspääomalle pitkällä aikavälillä hyvät tuottomahdollisuudet. Vakaampia arvopapereita ovat joukkovelkakirja- ja indeksilainat.

Osakkeilla hyvät tuottomahdollisuudet

Osakesijoitukset kannattaa tehdä pitkän tähtäimen suunnitelmalla. Lyhyellä aikavälillä osakkeisiin sijoittamasi pääoman arvo saattaa kurssien myötä vaihdella huomattavasti. Pitkällä aikavälillä ja historiallisesti katsottuna osakesijoitukset ovat kuitenkin olleet kannattava sijoituskohde.

Osakesijoittamisen keskeisiä sääntöjä on huolellinen hajautus. Sijoita aina moniin eri yrityksiin ja toimialoihin sekä myös maantieteellisesti

Joukkovelkakirja- ja indeksilainoilla vakaampaa tuottoa

Mikäli haluat turvallisemman kohteen yrityksesi sijoituspääomalle, voit sijoittaa perinteisiin joukkovelkakirjalainoihin tai indeksilainoihin.

Joukkovelkakirjalainan liikkeeseenlaskija maksaa sijoittajalle kiinteää tai vaihtuvaa korkoa vuosittain. Näin tiedät sijoituksesi ajan ja tuoton etukäteen.

Indeksilaina antaa vakaata korkotuottoa, mutta myös mahdollisuuden osakemarkkinoiden lisätuottoon.

Joukkovelkakirja- ja indeksilainat voi myydä milloin tahansa laina-aikana kyseisen ajankohdan markkinahintaan. Lainat ovat pääomaturvattuja, mutta niihin liittyy kuitenkin liikkeeseenlaskijariski.

Säästöpankin sijoitusneuvojilta saat lisätietoa ja neuvoja yrityksesi sijoituspäätösten tueksi.


Tervetuloa asiakkaaksi
Hyvää henkilökohtaista pankkipalvelua ja huipputyytyväisiä asiakkaita. Tutustu näihin ja muihin syihin valita Säästöpankki ja vaihda pankkia vaivattomasti.