Sp-Koti Helsinki Urbaanit

Sp-Koti Helsinki Urbaanit auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä.

Sp-Koti Helsinki Urbaanit

Urbaanit Kodit Oy
Y-tunnus: 2922954-6
Sähköposti: urbaanit@spkoti.fi

Aleksanterinkatu 48 B 8 krs., 00100 Helsinki

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

010 411 8920

Sp-Koti Helsinki Urbaanit – pääkaupunkiseudun ketterintä kiinteistönvälitystä

Tahdo kanssamme enemmän! Sp-Koti Helsinki Urbaanit on pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistönvälitysyritys. Kiinteistönvälittäjämme ovat tärkeässä roolissa kehittämässä ja kasvattamassa meistä alueemme näkyviä, kuuluvia ja luotettavia toimijoita. Kaikki välittäjät toimivat Sp-Koti Helsinki Urbaaneissa osakkaina. 

Urbaanit Kodit Oy on Nooa Säästöpankin tytäryhtiö sekä osa vahvaa ja vakaata, monille tuttua Sp-Koti-ketjua. Yhdessä ketjun muiden Sp-Kotien sekä ammattitaitoisten säästöpankkiirien verkoston kanssa keskitymme asiakkaidemme kokonaistalouden hallintaan. 

Tahdomme palvella ketterästi, mennä rohkeasti kohti uudenlaisia asumisen ratkaisuja sekä toimia aina rehdisti, luotettavasti ja hyvän välitystavan mukaisesti. Tavoitteenamme on mullistaa pääkaupunkiseutulaisten käsitys asuntojen välityspalvelusta ja lisätä kaikkiin kohtaamisiin roppakaupalla asiakkaidemme kokonaistalouden ymmärrystä sekä niin arjen kuin elämän suurten muutosten tuulissa mukana seilaamista.

Blogissa: Urbaania arkea ja asumistalouden hallintaa

Sp-Koti Helsinki Urbaanit kirjoittavat blogissaan asumisesta, arjesta ja elämästä pääkaupunkiseudulla. Haalimme blogiimme vinkkejä, ideoita ja kiinnostavia haastatteluja, jotka vievät lukijansa läpi koko asumisen laajan kirjon. Pääset seuraamaan myös välittäjiemme arkea blogissa ja kuulet ajankohtaisimmat asuntokuulumiset suoraan sieltä missä tapahtuu. Blogikirjoitukset edustavat aina bloggaajien tai haastateltavien omia mielipiteitä.

SIIRRY TÄSTÄ BLOGEIHIN

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Kokemuksia Sp-Koti Helsinki Urbaanista

Periaatteessa kaikki. Ja etenkin se, ettei tarvinnut olla mukana, kun huoneistoa kuvattiin ja tehtiin esite (ei tarv. oikolukea), ei tarvinnut TIETENKÄÄN olla mukana näytössä, ei sopia aikatauluista - vaan kun myynnistä oli sovittu ja paperit tehty, kaikki eteni hienosti. Siis "täyden palvelun" myyntitapahtuma. Samoin jatkossa - seuraavan kerran toisen yhteisen tapaamisen jälkeen asunnossa kohtasimme ostajan pankissa.
Välittäjän ammattimainen ote kaupanteossa teki ostoprosessista turvallisen ja miellyttävän. Erityisen kiitollisia olemme että välittäjä hoiti kaikki mahdolliset riskikohdat tarkasti ja puolueettomasti, kuunnellen molempia osapuolia.
kaikki sujui hyvin
;