• Nooa Säästöpankki

  Olemme aina sinun puolellasi – tervetuloa paikalliseen ja välittävään Nooa Säästöpankkiin! Henkilökohtaisuus on valttimme, kattavia digipalveluja unohtamatta.
 • Korko jopa 3,50 % talletuksellesi

  Valitse sinun talouteesi sopiva talletuksen kesto. Talletuksen vähimmäismäärä on 10 000 €. Korkotarjous on voimassa 31.7.2023 asti. Lue alta lisää ja ota yhteyttä jo tänään!
 • Energialaina – nyt nollamarginaalilla

  Kannustamme kotitalouksia energiatehokkaampiin ratkaisuihin siirtymisessä ja tarjoamme energialainan nyt nollamarginaalilla uusille ja nykyisille asuntolaina-asiakkaillemme.
 • Siirrä lainasi Säästöpankkiin

  Myös vanha laina kannattaa kilpailuttaa aika ajoin. Säästöpankin laina on turvallinen ja joustaa arjessasi – etkä maksa turhasta.
Säästöpankin brändikuva.
Nuori mies on saanut käteensä ensimmäisen oman kotinsa avaimet. Kodin hän löysi Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjun kautta ja asuntolainan Säästöpankista.

Oletko miettinyt asunnon ostamista tai sijoitusasuntoa?

 Hae meiltä lainaa, joka sopii tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi. Asuntolainalaskurin avulla voit kartoittaa tarkemmin lainatarpeesi.

Nooa Säästöpankin asiakasetuna saat henkilökohtaista talouden neuvontaa.

Raha-asioista on helppo keskustella talouden valmentajan kanssa. Suunnittele omaa talouttasi ja vaurastumistasi yhdessä talousvalmentajan kanssa. Nooa Säästöpankin asiakasetuna saat henkilökohtaista valmennusta maksutta. Halutessasi voit tarttua itseopiskeltaviin verkkokursseihin. Tutustu nyt monipuolisiin talouden kursseihin!
Wickstrom_Tanja
Tiedätkö, mikä on kotisi arvo? Pyydä välittäjä käymään!

Tiedätkö, mikä on kotisi arvo? Pyydä välittäjä käymään!

Kun asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä - ota yhteyttä. Sp-Koti Urbaanit auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa.

Sp-Isännöintipalvelut

Sp-Isännöintipalvelut Oy on vuonna 2019 perustettu yhtiö, joka on osa Säästöpankkiryhmää. Yhtiön toiminnan perustana ovat avoimuus, rehellisyys ja palveluhenkisyys.

Sp-Isännöintipalvelut toimii asumisen kumppaninasi, jonka ammattitaitoon voit luottaa ja tiedät, että asiat tulevat hoidetuksi ajallaan ja sovitusti.

Säästöpankin brändikuva.
Kaikin puolin jäi hyvä fiilis. Sama tyyli kun jatkuu, niin tyytyväisinä jatketaan asiakkaina. (2020)
Asiakaspalvelu aivan ensiluokkaista. Kaikki asiat selitettiin selkeästi ja hyvin. Asiakaspalvelija erittäin asiantunteva. (2020)
Säästöpankki on ihmisläheinen. Asiointi on nopeaa ja vaivatonta sekä verkossa että konttorissa. Tavoitettavuus oli yksi kriteeri pankin valinnassa alunperinkin.

Ajankohtaista

Tyylikäs nainen kiikaroi tulevaisuuden tavoitteitaan

Tahdo vaihtaa Säästöpankkiin – tule asiakkaaksemme

85% asiakkaistamme suosittelee meitä. Anna meidän vakuuttaa myös sinut..

Kirjoita kenttään paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Valitse listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14