Asuntolainahakemus

Tarvitsetko rahoitusta uuden asunnon ostamiseen? Täytä tiedot asuntolainahakemukseen, niin saat lainapäätöksen nopeasti. Tietojen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja tarjouksen kysyminen ei maksa mitään.

Jos olet jo asiakkaamme, täytäthän asuntolainahakemuksen verkkopankissa.

Lainalaskurin antama tieto on suuntaa antava. Huomioithan, että lopullisen lainasi tiedot voivat poiketa hiukan laskurin antamista tiedoista. 

Näin asuntolainahakemusprosessi etenee

Asuntolainaa kannattaa hakea hyvissä ajoin, vaikka kohdetta ei vielä olisikaan tiedossa. Näin saat selville omat mahdollisuutesi asuntolainaan, ja pystyt etenemään sopivan asunnon etsimisessä. Asuntolainan hakeminen onnistuu helposti netissä. Kun asuntolainahakemus on kunnossa, saat meiltä lainatarjouksen.

Nopea ja helppo asuntolainahakemus

Valitse ensin tarvitsemasi asuntolainan määrä ja laina-ajan pituus. Klikkaa ”Hae lainaa” -nappia ja täytä asuntolainahakemus loppuun. Jos olet jo Säästöpankin asiakas, tee asuntolainahakemus kirjautumalla verkkopankkiin.

Mitä asuntolainahakemuksessa sitten kysytään? Hakemuksen tekemistä nopeuttaa, jos otat valmiiksi esille palkka- ja tilitiedot sekä tiedot mahdollisista muista lainoista ja luotoista.

Varaudu täyttämään asuntolainahakemukseen alla olevat tiedot. Sinua helpottaa, jos otat valmiiksi esille palkka- ja tilitiedot sekä mahdolliset lainatiedot.

  • Perustiedot
  • Elämäntilanne
  • Menot
  • Velat ja varallisuus

Mitä tarkemmin täytät lainahakemuksen, sitä nopeammin pystymme käsittelemään hakemuksesi.

Lainaneuvottelu

Käsittelemme asuntolainahakemuksen mahdollisimman pikaisesti, ja otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä lainaneuvottelun varaamista varten. Lainaneuvottelu voidaan hoitaa paikan päällä, puhelimitse tai verkossa.

Lainaneuvottelussa käymme kanssasi läpi lainahakemuksen ja teemme sinne tarvittaessa tarkennuksia. Lainaneuvottelun jälkeen saat meiltä lainatarjouksen.

Kun sopiva kohde löytyy

Joskus sopivan asunnon löytyminen kestää kauemmin kuin olit odottanut. Kun olet löytänyt sopivan kohteen, olethan yhteydessä meihin ja varmistat, että asunto sopii lainan vakuudeksi.

Onko lainatarjous lainalupaus?

Lainatarjous ja lainalupaus tarkoittavat käytännössä samaa asiaa. Lainalupaus tai -tarjous on pankin antama lupaus lainan myöntämisestä tietyillä, tarjouksessa kuvatuilla ehdoilla.

Aloita täyttämällä asuntolainahakemus – verkkosivuilla tai verkkopankissa 

Ostamassa vai myymässä? Tutustu myös Sp-Koti kiinteistönvälitykseen

Onko uusi asunto vielä etsinnässä tai vanha asunto myymättä? Tutustu Sp-Kodin kohteisiin sekä kiinteistönvälitykseen täällä.