Sp-Koti Kokkola

Kiinteistönvälitystä Kokkolassa – Sp-Koti Kokkola auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä.

Sp-Koti Kokkola

Avain Kodit Oy - Avain Hem Ab 
Y-tunnus: 3179955-6
Sähköposti: kokkola@spkoti.fi
Kauppatori 2, 67100 Kokkola

Aukioloajat

ma - pe 10 - 16:30 sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

040 718 9892

Hinnasto

Sp-Koti Kokkola

Sp-Koti Kokkola

Toimimme Kokkolassa ja sen ympäristökuntien alueella. Olemme kotimainen ja paikallinen kiinteistönvälitysliike. Kuulumme maanlaajuiseen Sp-Koti-kiinteistönvälitysketjuun. Palvelemme sinua sekä kiinteistöjen että asunto-osakkeiden myynnissä ja hankinnassa. Kun harkitset myymistä, pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille, teemme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan välityspalveluratkaisun.
 
Tarjoamme joutuisaa asiakaspalvelua sekä kattavimmat kokonaisratkaisut kodinvaihtoon yhteistyössä Avain Säästöpankin kanssa, aina asiakkaittemme parhaaksi. Me välitämme! 

Vastuullisuutta yhdessä

Sp-Koti Kokkola on mukana metsittämässä! Me annamme kotien ostajille ja myyjille lahjaksi puun taimenen. Puun istuttaa Suomen 4H-järjestö, joka samalla työllistää nuoria. Puiden istuttaminen on aito ilmastoteko, joka synnyttää vuosien saatossa runsaasti uutta metsää. Metsä on paras tapa sitoa hiiltä ja samalla tehokkain ja edullisin keino estää ilmastonmuutosta. Jokainen taimi on tärkeä. 

Sp-Koti mukana Taimitalkoissa

Asiakasedut

Kotimaassa
Ulkomailla
...

Missä onnistuimme? Kokemuksia Sp-Koti Kokkolasta

Koko kaupan läpivienti helppoa.
Koko projekti.
Kaikki
;