• Avain Säästöpankki

    Olemme aina sinun puolellasi – tervetuloa paikalliseen ja välittävään Avain Säästöpankkiin! Henkilökohtaisuus on valttimme, kattavia digipalveluja unohtamatta.
  • Vuoden asiakaspalvelu 2023

    Olemme todistetusti pankki lähellä asiakasta – tavoitat meidät keskimäärin minuutissa ja pyrimme ratkaisuun heti ensimmäisen yhteydenoton aikana.
  • Säästäminen kuuluu kaikille

    Me autamme eri vaihtoehtojen läpikäynnissä ja riskitason kartoituksessa – löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva tapa säästää!
Säästöpankin brändikuva ja Vuoden asiakaspalvelu 2023 -sertifikaatti (Wave -asiakaspalveluverkosto).

Talletuksellesi jopa 3,70 % korko

Valitse sinun talouteesi parhaiten sopiva talletus. Talletuksen vähimmäismäärä on 50 000 €. Korkotarjouksemme on voimassa 1.4.2024 asti. Lue alta lisää ja ota meihin yhteyttä!
Säästämisessä itselle sopivan riskinsietokyvyn määrittäminen on tärkeää. Rahan säilyttäminen kuvun alla - paitsi onnenamulettina - ei ole se fiksuin vaihtoehto, vaan säästämistavoista kannattaa keskustella Säästöpankin asiantuntijan kanssa.
Toni Lehtonen ja Tuula Luoma - Avain Säästöpankki.

Private banking -palvelut Avain Säästöpankista

Säästöpankki Yksityispankin asiakkaana saat henkilökohtaista private banking -varainhoitoa varallisuutesi parhaaseen mahdolliseen hoitamiseen.

Yrityspankki

Yrittäjä, mitä tahdot talouden kumppaniltasi? Avain Säästöpankista saat aina henkilökohtaista palvelua ja sparrausta yrityksesi talousasioissa. Meille jokainen yritys ja yrittäjä on tärkeä. Me tahdomme auttaa yritystäsi menestymään.
Säästöpankki - Yrittäjät
Säästöpankin brändikuva.

Suosittele meitä

Oli mukava asioida kanssasi! Onko sinulla ystävä, joka arvostaa asiakasläheistä ja paikallista pankkipalvelua? Suosittele meitä ja voit voittaa Säästöpankin rahastoja 500 eurolla.
Asiakaskohtaaminen huippua. (2020)
Kiireettömyyden tuntu, sai rauhassa miettiä, kysellä ja sain asiantuntevaa neuvoa. Jäi hyvä mieli. Kiitos. (2020)
Kokonaisuutena henkilökohtainen palvelu ymmärtävän asiakaspalvelun kanssa on arvokasta työtä, jota arvostan toiminnassanne. (2020)

Ajankohtaista

Kirjoita paikallisen Säästöpankin nimi tai konttoripaikkakunta. Hinnaston näet valitsemalla pankkisi listalta.

Valitsemasi konttori

Vaihda konttoria
Palvelemme asiakaspalvelussa puhelimitse ja chatilla arkisin klo 8–20 ja la klo 10–14