Asunnon osto mielessä?

Millaista asuntoa etsit? Oman asunnon ostaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Anna meidän auttaa sinua oman kodin löytämisessä. Säästöpankista voit kysyä apua asunnon oston rahoittamiseen.

check

Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät ovat apunasi kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

check

Huolehdimme puolestasi kaupanteon sujuvuudesta ja eri osapuolten oikeuksien toteutumisesta.

check

Ostotoimeksianto helpottaa oman kodin löytymisessä. sinä määrität mitä tahdot. me etsimme sen sinulle.

Tuhansia asuntoja myynnissä ympäri Suomen

Laajassa kohdevalikoimassamme on kaikenkokoisia moderneja kaupunkikoteja, kodikkaita rivitaloasuntoja hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä sekä hurmaavia omakotitaloja puutarhoineen maaseudulla eri puolilla Suomea. Tutustu myynnissä oleviin kohteisiimme ja varaa henkilökohtainen esittelyaika.

Lisäapua asunnon ostoon: tee ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto auttaa sinua toiveittesi mukaisen kodin löytymisessä. Välittäjämme etsii asuntoa antamillasi kriteereillä Sp-Kodin kaikkien myynnissä olevien kohteiden joukosta, muiden välittäjien tarjonnasta sekä suoraan yksityisiltä asunnon omistajilta. Tutustu ostotoimeksiantoihin.

Löysitkö sopivan asunnon? Sovi oma asuntonäyttö

Jokaisesta asunnosta vastaa nimetty, alueen tunteva kiinteistönvälittäjä. Kun löydät sinua kiinnostavan asunnon, ota meihin yhteyttä ja sovi henkilökohtaisesta esittelystä. Esittelyssä saat tuoreet tiedot kaikista ostopäätökseen vaikuttavista tekijöistä, esimerkiksi asumiskustannuksista, rakennuksen kunnosta, huoltohistoriasta ja mahdollisesta remontointitarpeesta.

Kaikki Sp-Kodin kiinteistönvälittäjät ovat sitoutuneet noudattamaan Hyvää Välitystapaa. Huolellisuus, avoin tiedonkulku ja selonteko kaupan kaikille osapuolille ovat meille kunnia-asioita, joista emme päivittäisessä työssämme tingi.

Sujuvat ja turvalliset asuntokaupat molemmille osapuolille

Koulutetut ja ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme vastaavat kaupanteon sujuvuudesta toimeksiannon alusta loppuun. Toimimme puolueettomasti ja huolehdimme, että sekä ostajan että myyjän velvoitteet, vastuut ja oikeudet toteutuvat kaupanteossa. Huolehdimme kauppakirjoista sekä sovimme pankkitapaamiset, vakuusjärjestelyt ja tarvittavat lisäasiakirjat. Kaupanteon hetkellä kaikki on hoidettu asianmukaisesti valmiiksi.  

Rahoita asunnon osto Säästöpankin asuntolainalla

Teemme läheistä ja luottamuksellista yhteistyötä kumppanimme Säästöpankin kanssa. He neuvovat ja auttavat mielellään juuri sinulle sopivan rahoitusratkaisun löytämisessä. Säästöpankin asuntolaina joustaa elämäntilanteesi mukaan. Voit esimerkiksi halutessasi pitää lyhennysvapaita kuukausia. Ottamalla lisäksi lainaturvan, voit nauttia uudesta kodistasi levollisin mielin korkoheilahteluista huolimatta.

Miksi oman asunnon ostaminen kannattaa? 

Suomessa omistusasuminen on yleisin asumismuoto. Yli 70 prosenttia suomalaisista asuu omistamassaan asunnossa. Oman asunnon ostamisen puolesta puhuu sekä tunne että järki. Oma koti on tärkeä turvasatama, josta ei välttämättä tarvitse koskaan muuttaa pois. Lisäksi oma asunto on taloudellisesti järkevä sijoituskohde, sillä useimmiten asunnon arvo vain vuosien ja vuosikymmenten saatossa kasvaa. Siksi myös sijoitusasuntojen ostamisen suosio on viime vuosina kasvanut.

Jos harkitset oman asunnon ostamista, ota välittäjäämme yhteyttä. Kiinteistöalan ammattilaisina me hoidamme koko ostoprosessin kanssasi kiinnostavien kohteiden kartoittamisesta sen oikean valintaan ja ostotarjouksen antamisesta kaupantekoon. Tälläkin hetkellä meillä on myynnissä satoja erikokoisia, uusia ja vanhoja asuntoja eri puolilla Suomea. Ehkäpä joku niistä on sinulle se oikea, tuleva kotisi?

Kiinnostaako ostotoimeksianto? Täytä kysely

Tiedätkö jo tarkkaan mistä ja millaisen asunnon tahdot? Tee ostotoimeksianto kanssamme, niin me etsimme asunnon puolestasi. Aloita täyttämällä ostotoimeksiantokysely. Palaamme asiaan pian!
Nuori isä nukuttaa vauvaa.
;