Ostamassa omaa kotia?

Oman asunnon ostaminen on useimmille meistä yksi elämän suurista päätöksistä. Anna meidän auttaa sinua sen oikean löytämisessä ja omaksi ostamisessa.

Punatukkainen nainen on ostanut kodin Sp-Koti-kiinteistönvälityksen kautta.
check

Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät auttavat, neuvovat ja tukevat sinua kaikissa asunnon hankintaan liittyvissä asioissa.

check

Huolehdimme puolestasi kaupanteon sujuvuudesta ja eri osapuolten oikeuksien toteutumisesta.

check

Luotettava kumppanimme Säästöpankki voi auttaa sinua uuden kodin rahoituksessa. Sieltä kannattaa kysyä lainatarjousta!

Koteja Raaseporista Rovaniemelle

Laajassa kohdevalikoimassamme on kaikenkokoisia moderneja kaupunkikoteja, kodikkaita rivitaloasuntoja hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä sekä hurmaavia omakotitaloja puutarhoineen maaseudulla eri puolilla Suomea.

Tutustu myynnissä oleviin kohteisiimme ja varaa henkilökohtainen esittelyaika. Voit myös tehdä unelmiesi kodista ostotoimeksiannon.

Jos tiedät mitä etsit, tee ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto auttaa sinua toiveittesi mukaisen kodin löytymisessä. Välittäjämme etsii asuntoa antamillasi kriteereillä Sp-Kodin kaikkien myynnissä olevien kohteiden joukosta, muiden välittäjien tarjonnasta sekä suoraan yksityisiltä asunnon omistajilta. Kysy lisää Sp-Kodin kiinteistönvälittäjiltämme.

Välittäjä esittelee sinulle asunnon henkilökohtaisesti

Jokaisesta asunnosta vastaa nimetty, alueen tunteva kiinteistönvälittäjä. Kun löydät sinua kiinnostavan asunnon, ota meihin yhteyttä ja sovi henkilökohtaisesta esittelystä. Esittelyssä saat tuoreet tiedot kaikista ostopäätökseen vaikuttavista tekijöistä, esimerkiksi asumiskustannuksista, rakennuksen kunnosta, huoltohistoriasta ja mahdollisesta remontointitarpeesta.

Kaikki Sp-Kodin kiinteistönvälittäjät ovat sitoutuneet noudattamaan Hyvää Välitystapaa. Huolellisuus, avoin tiedonkulku ja selonteko kaupan kaikille osapuolille ovat meille kunnia-asioita, joista emme päivittäisessä työssämme tingi.

Sujuva ja turvallinen kaupanteko molemmille osapuolille

Koulutetut ja ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme vastaavat kaupanteon sujuvuudesta toimeksiannon alusta loppuun. Toimimme puolueettomasti ja huolehdimme, että sekä ostajan että myyjän velvoitteet, vastuut ja oikeudet toteutuvat kaupanteossa. Huolehdimme kauppakirjoista sekä sovimme pankkitapaamiset, vakuusjärjestelyt ja tarvittavat lisäasiakirjat. Kaupanteon hetkellä kaikki on hoidettu asianmukaisesti valmiiksi.  

Apua asunnon rahoitukseen Säästöpankista

Teemme läheistä ja luottamuksellista yhteistyötä kumppanimme Säästöpankin kanssa. He neuvovat ja auttavat mielellään juuri sinulle sopivan rahoitusratkaisun löytämisessä. Säästöpankin asuntolaina joustaa elämäntilanteesi mukaan. Voit esimerkiksi halutessasi pitää lyhennysvapaita kuukausia. Lainaturva ja korkokatto huolehtivat siitä, että voit nauttia uudesta kodistasi levollisin mielin korkoheilahteluista huolimatta.

Miksi oman asunnon ostaminen kannattaa? 

Suomessa omistusasuminen on yleisin asumismuoto. Yli 70 prosenttia suomalaisista asuu omistamassaan asunnossa. Oman asunnon ostamisen puolesta puhuu sekä tunne että järki. Oma koti on tärkeä turvasatama, josta ei välttämättä tarvitse koskaan muuttaa pois. Lisäksi oma asunto on taloudellisesti järkevä sijoituskohde, sillä useimmiten asunnon arvo vain vuosien ja vuosikymmenten saatossa kasvaa. Siksi myös sijoitusasuntojen ostamisen suosio on viime vuosina kasvanut.

Jos harkitset oman asunnon ostamista, ota välittäjäämme yhteyttä. Kiinteistöalan ammattilaisina me hoidamme koko ostoprosessin kanssasi kiinnostavien kohteiden kartoittamisesta sen oikean valintaan ja ostotarjouksen antamisesta kaupantekoon. Tälläkin hetkellä meillä on myynnissä satoja erikokoisia, uusia ja vanhoja asuntoja eri puolilla Suomea. Ehkäpä joku niistä on sinulle se oikea, tuleva kotisi?

Ostotoimeksiantokysely

Tekemällä ostotoimeksiannon kanssamme, saat käyttöösi välittäjiemme ammattitaidon, parhaan mahdollisen aluetuntemuksen ja laajan kontaktiverkostomme. 

Tartu tuumasta toimeen ja täytä omat kriteerisi Ostotoimeksiantokyselyyn tai lähetä yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä!
Nuori isä nukuttaa vauvaa.