Koti Espanjasta

Me voimme auttaa sinua tekemään pitkäaikaisesta unelmastasi totta. Sp-Kodilla on kaksi toimipistettä suomalaisten suosimilla alueilla Espanjassa: Costa del Solissa ja Costa Blancalla.

Suunnitteletko kodin tai loma-asunnon ostoa Espanjasta?

Me voimme auttaa sinua tekemään pitkäaikaisesta unelmastasi totta. Sp-Kodilla on kaksi toimipistettä suomalaisten suosimilla alueilla Espanjassa: Costa del Solissa ja Costa Blancalla.

Välittäjillämme on vahvan paikallistuntemuksen lisäksi yli 10 vuoden kokemus Espanjan asuntomarkkinoilla toimimisesta. Heidän kauttaan saat kaikki asunnon myyntiin, vaihtoon ja ostamiseen tarvittavat palvelut Avaimet käteen -periaatteella – luotettavasti ja turvallisesti suomen kielellä.

Voit myös tutustua helposti kaikkiin Costa del Solin, Costa Blancan "Valkoisen rannikon" tai koko Espanjan myyntikohteisiin, olipa kyse kerrostalohuoneistoista eri kaupunkien keskustoissa, asunnoista rantojen äärellä, villoista omalla uima-altaalla tai uudiskohteista lähellä golf-kenttiä tai rannikon uusilla huippuluokan ympäristöystävällisillä asuinalueilla. 

Aurinkoa, lämpöä ja parempaa elämisen ja asumisen laatua

Oma koti tai loma-asunto Espanjan rannikoilta on yhä useamman suomalaisen toiveissa. Välimeren alueen lämpimämpi ilmasto, valoisammat talvikuukaudet ja edullisemmat asumiskustannukset vetävät meitä pohjoisen asukkaita puoleensa – kiireettömämmän elämäntavan ja leppoisamman arjen, kauniin luonnon ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien lisäksi.

Etätyön mahdollisuuksien kehittymisen ja yleistymisen myötä myös monet lapsiperheet ja nuoret aikuiset ovat muuttaneet Costa del Solin ja Costa Blancan alueille. Tasokkaiden kansainvälisten päiväkotien ja koulujen lisäksi Aurinkorannikolla toimii myös Opetusministeriön alainen suomalainen koulu, jossa noudatetaan Suomen perusopetuksen ja lukiokoulutuksen opetussuunnitelmaa esikouluikäisistä lähtien.

Myös Costa Blancalla on tarjolla suomenkielistä perusopetusta Skandinaviska Skolanin (Orihuela Costa) suomenkielisessä ryhmässä. Suosittuja ovat myös kansainväliset koulut, joissa voi opiskella mm. englanniksi.

Monet suomalaiset yritykset ovat aloittaneet liiketoiminnan tai siirtäneet osan toiminnoistaan viime vuosien aikana näille alueille. Suomalaisten yrittäjien määrä on jatkuvassa kasvussa.

Monille kodinostoa Espanjasta suunnittelevalle tulee yllätyksenä se, että espanjalainen kauppatapa ja asuntokauppaa koskeva lainsäädäntö poikkeavat osin merkittävästikin suomalaisesta. Espanjassa asuntokauppa on kiinteistökauppaa, myös huoneistojen osalta. Asunnon ostajalla ja myyjällä on oma välittäjänsä ja asuntokaupat tarkistaa ja vahvistaa notaari. Tästäkin johtuen on erityisen tärkeää, että asunnon etsinnässä ja kaupanteossa on apunasi luotettava ja osaava välittäjä, jonka kautta voit varmistua jokaisesta pienimmästäkin kaupantekoon liittyvästä yksityiskohdasta.

Me autamme sinua ja perhettäsi luotettavasti kaikissa asuntoasioissa Espanjassa – halusitpa ostaa, myydä tai vaihtaa pysyvän kodin tai vapaa-ajan asunnon. Olemme tavoitettavissasi 24/7-periaatteella, tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Tarvittaessa voimme myös auttaa sinua pitkäaikaisen vuokra-asunnon löytämisessä.

Kun haluat tehdä Espanjan kotiunelmistasi totta ja varmistaa onnistuneet asuntokaupat, otathan meihin yhteyttä!