Ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto ei sido sinua ostamaan asuntoa kauttamme – mutta se tuo sinulle lisämahdollisuuksia sinulle sopivan kodin löytämiseen.

check

Ostotoimeksiantosopimuksella etsitään kodin ostajalle kohteita, jotka eivät ole julkisessa myynnissä.

check

Ostajalla on oikeus etsiä kotia myös muiden välittäjien valikoimista ostotoimeksiannon aikana.

check

Kun uusi koti löytyy ostotoimeksiannon kautta, maksaa ostaja välityspalkkion.

Miksi tekisit Ostotoimeksiannon?

Kun tiedät mitä haet mutta esim. sopivaa asuntoa ei ole löytynyt tai aika on kortilla, voit antaa koko asunnon etsintäprosessin Sp-Kodin välittäjän tehtäväksi. Kerro meille, minkälaista asuntoa etsit, miltä alueelta, halutessasi jopa kadun tai taloyhtiön tarkkuudella ja mitä olet valmis maksamaan toiveitasi vastaavasta asunnosta.

Etsimme sinulle asunnon puolestasi

Meidän tehtäväksemme jää sinun toiveittesi asunnon etsiminen. Otamme yhteyttä niihin asunnon omistajiin, joiden kodit vastaavat kriteereitäsi. Mikäli omistaja on valmis keskustelemaan asunnon myynnistä, huolehdimme neuvotteluista ja asuntokaupan yksityiskohdista. Usein asunnon omistaja ei ole edes harkinnut kotinsa myyntiä ennen yhteydenottoa. Näin myös tarjousneuvottelut käydään ilman muita ostajia, ilman mahdollista tarjouskilpailua.

Ostotoimeksiantosopimuksessa asuntokaupan synnyttyä ostaja maksaa asunnon välityspalkkion myyjän sijaan.

Jo sadat asiakkaamme käyttävät ostotoimeksiantoa 

Täydellisen kodin löytäminen ei ole helppoa - ja siinä ostotoimeksianto on auttanut lukuisia asiakkaitamme. Välittäjät tekevät aktiivisesti töitä sopivan kodin löytämiseen käyttäen kaikki kontaktinsa, verkostot ja markkinointikanavat. Avoimiin ostotoimeksiantoihin voit tutustua nettisivuillamme. Sieltä voit löytää myös ostajan myös omalle kodillesi.  

Ostotoimeksiantokysely

Tekemällä ostotoimeksiannon kanssamme, saat käyttöösi välittäjiemme ammattitaidon, parhaan mahdollisen aluetuntemuksen ja laajan kontaktiverkostomme.

Tartu tuumasta toimeen ja täytä omat kriteerisi Ostotoimeksiantokyselyyn tai lähetä yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä!

Ajankohtaista

;