Välkommen på Somero Sparbanks Sparbanksmöte!

Välkommen alla röstberättigade deponenter i Somero Sparbank till Sparbanksmöte.

Säästöpankin brändikuva

Plats: Mötesrummet i Somero kontor, Joensuuntie 27, 31400 Somero
Tid: onsdagen 24.11.2021 kl. 16.30
Anmälan: senast den 22.11.2021 via denna länk.

På Sparbanksmötet väljs representanter av röstberättigade deponenter, representanterna deltar i bankens principalmöte i höst för val av principaler. Enligt bankens regler får röstberättigade deponenter delta i Sparbanksmötet. Röstberättigade deponenter är myndiga fysiska personer samt registrerade privata och offentliga samfund samt stiftelser som är depositionskunder i banken och som under det föregående kalenderåret haft deponerat i genomsnitt minst tusen (1 000,00) euro i sparbanken.

På Sparbanksmötet behandlas aktualiteter från banken, de principaler som skall avgå, de som skall representera deponenterna på höstens principalmöte samt fastställandet av antalet representanter. Representanterna kan högst vara tio stycken deponenter till antal. Valet av principaler sker på höstens principalmöte i samråd mellan de röstberättigade representanterna av deponenterna samt principalerna. Alla principaler och röstberättigade representanter av deponenterna har en röst.

Principalernas höstmöte ordnas för första gången direkt efter Sparbanksmötet 24.11.2021 kl. 17.00. Det här är samtidigt en inbjudan till de kommande deponenter som blivit valda på Sparbanksmöte att representera dem på Somero Sparbanks principal höstmöte. Välkommen!

Somero Sparbanks styrelsen

Skriven
Ajankohta
Plats
Mötesrummet i Somero kontor, Joensuuntie 27, 31400 Somero
Typ
Händelse
Utgivare

Intressant just nu