Kvevlax Sparbank och Närpes Sparbank erbjuder Privatbanken-tjänster

Närpes Sparbank och Kvevlax Sparbank erbjuder sedan 1.8.2023 Privatbanken-tjänster till sina kunder. Privatbanken-tjänsten (Private Banking) är en tjänstehelhet som kombinerar förmögenhetsförvaltning, helhetsmässig ekonomisk rådgivning och bankens bästa kundförmåner. Emil Norrback jobbar som privatbankir för både Kvevlax Sparbank och Närpes Sparbank.

Privatbankir Emil Norrback.
Privatbankir Emil Norrback

Kunders placeringsportfölj kan bestå t.ex. av fonder, försäkringsplaceringar, direkta aktier och ETF-fonder. I Sparbanken planerar vi tillsammans med kunden en lösning som passar kunden behov. –I Sparbanken är penningärenden i fokus. Vi vill att våra kunder kan fokusera på det som är viktigt för dem, människor, hobbyer eller utveckling av det egna företaget, medan vi i banken sköter om deras förmögenhet. Kärnan i Privatbanken-tjänsten är att vi vill ge våra kunder möjligheten att förkovra sina placeringar och samtidigt få sinnesro, berättar privatbankir Emil Norrback.

Sparbankens Privatbanken-tjänster är riktade till personkunder eller företag som redan har egendom. Man kanske inte hinner eller vill sköta sina placeringar själv, eller man vill ha en kunnig diskussionspartner. Privatbanken-tjänstens kundlöfte är –Till kundens förfogande ställer vi en personlig Privatbankir, som sköter kundens och dennes familjs ärenden som en helhet, utöver förmögenhetsförvaltning hjälper Privatbankiren till med finansiering och t.ex. anskaffning av placeringsbostäder, berättar verkställande direktörerna Monika Mangs och Fredrik Björk.

– I Sparbanken finns sparprodukter för alla kunder, både nya sparare och sådana med lång erfarenhet av placeringar, berättar Björk. –Vi vill hjälpa alla våra kunder att spara – det framkommer ju redan av vårt namn. Vi hälsar alla kunder välkomna till den lokala Sparbanken, tillägger Mangs.

Skriven
Typ
Nyhet

Intressant just nu