Billån

Visste du att du kan ansöka om ett billån även från banken? Be om ett låneanbud, det binder dig inte till något. Billåneräknaren hjälper dig att förstå lånekostnaderna.

Sparbankens varumärkesbild.

I ett flexibelt lån kan lånebeloppet, återbetalningstiden och amorteringarna ändras.

Ansök om billån i förväg så går bilköpet snabbare.

Utöver billånet passar också en flexkredit för att finansiera en bil. 

Ett billån som anpassas till din livssituation

Att köpa en ny bil eller att byta bil kan ta tid och vara frustrerande och alltid räcker inte ens egna pengar. Ta modigt kontakt med oss när du behöver hjälp med finansieringen. Vi skräddarsyr ett lämpligt billån åt dig. Vare sig det är frågan om mängd, återbetalningstid eller amorteringens storlek – Sparbankens billån anpassar sig enligt dina behov.

Ansök om billån i förväg så är du färdig för bilköpet

Du kan ansöka om ett billån på förhand och det lönar sig också. Be om en låneoffert när du har fattat beslut om vilken bil du vill ha. Med ett beviljat billån kan du genast slå till när du hittar rätt bil.

Flexkredit – pengar till ditt förfogande när du behöver dem

Flexkredit är ett behändigt lånesätt även för införskaffandet av en bil, eller så kan du hålla det som reserv. Flexkrediten ger säkerhet i överraskande situationer eftersom pengarna (upp till maxkredit) är tillgängliga just när du behöver dem. När du återbetalat flexkrediten i sin helhet eller i delar kan du lyfta ny kredit. Du kan ansöka om flexkredit upp till 20 000 euro.

Bilförsäkring med Sparbankens försäkringar

En tillräckligt täckande bilförsäkring säkrar ditt hushåll i händelse av en olycka. Läs mera.