• Lån och kredit

    Ansök om kredit eller lån från Sparbanken. Vi hjälper dig med att finansiera dina mål, så att du kan göra det du vill.
Sparbankens varumärke bild.

Krediter och lån från Sparbanken för att finansiera anskaffningarna i ditt liv

Bolån

Vill du ha ett eget hem? I Sparbanken kan du ansöka om ett lån som passar just dina behov och din livssituation. Pröva också vår låneräknare för att utreda ditt lånebehov.

Energilån

Sparbankens energilån hjälper hushållen att gå över till mer energieffektiva lösningar. Ansvarsfullhet är en gärning.

Byggnadslån

Är ditt mål att bygga ett eget hus? Börja resan till det egna hemmet med en kostnadskalkyl för bygget och med att skicka in en låneansökan

BSP-lån

BSP-lånet erbjuder flera fördelar till personer som köper sin första bostad – till exempel en förmånlig ränta och statligt stöd ifall räntorna stiger.

Konsumtionskredit

En konsumtionskredit ger dig större flexibilitet att finansiera små och lite större inköp. Om du är kund hos oss kan du också få konsumtionskredit utan säkerhet.

Studielån

Med hjälp av ett studielån kan du helt koncentrera dig på dina studier och kan börja tjäna pengar tidigare. Studielånet är ett statsgaranterat lån som du börjar betala tillbaka först när du avslutat studierna.

Fast ränta

Du kan välja fast ränta på ditt lån och då hålls rän-tesatsen oförändrad under hela perioden.

Räntekorridor

Vill du stabilisera räntan på ditt lån? När du väljer en räntekorridor bestäms en högsta och lägsta räntesats för ditt lån.

Renoveringslån

Står du inför en ytrenovering eller ett lite större arbete? Ansök om ett renoveringslån. Om du redan är kund hos oss kan du också snabbt ansöka om en konsumtionskredit utan säkerhet via mobil- eller nätbanken.

Flexkredit

Renovering, en ny laptop eller en semesterresa – flexkredit är en kontinuerlig reservfond som fungerar som buffert vid plötsliga och större utgifter.

Billån

Be om en lämplig finansieringslösning av oss när suget efter en ny bil slår till. Bekanta dig även med billåneräknaren.

Lån till placeringsbostad

Kan bostadsinvestering vara någonting för dig? En bostad är ett långvarigt investeringsobjekt som ger möjlighet till hyresinkomst, värdestegring och skatteplanering.

Låneskydd

Med Sparbanken Balans-låneskyddet ser du till att lånet amorteras enligt ursprungsplan. Också under överraskande situationer i livet.

Sparbankens varumärkesbild.

Låneskydd

Sparbanken Balans, ett återbetalningsskydd för lån, håller ekonomin i balans också om allt inte skulle gå enligt planerna. Med hjälp av Sparbanken Balans säkerställer familjens utkomst för den händelse att du insjuknar, invalidiseras, blir arbetslös eller avlider.