Säästöpankin brändikuva

Kirsi Evilä

Säästöpankkiiri - markkinointi- ja viestintäpäällikkö

040 573 4482 Whatsapp LinkedIn

Pirskahtelevaa markkinointia ja parempaa viestintää

Tässä työssä yksikään päivä ei kirjaimellisestikaan ole samanlainen, sillä tehtäväkenttäni kattaa koko markkinoinnin ja viestinnän laajan skaalan suunnittelusta aina toteutukseen saakka. Saan olla mukana mitä mielenkiintoisimmissa projekteissa, kehittää itseäni sekä osaamistani päivittäin sekä viestiä sekä nykyisille että potentiaalisille Säästöpankin asiakkaille - juuri sinulle! 

3 x tahdon:

Kun en ole töissä, tahdon…
nauttia yhteisestä ajasta perheeni kanssa - useimmiten metsässä samoillen tai veneillen. Uppoudun mielelläni myös kirjojen kiehtovaan maailmaan.

Kun tilillä on ylimääräinen satanen, tahdon… laittaa sen rahastoon odottamaan seuraavaa remonttia, remontit kun eivät talossamme lopu luultavasti koskaan. Kotini sisutuksessa pyrin panostamaan joko kestäviin kierrätyslöytöihin tai aitoihin, laadukkaisiin materiaaleihin, joten mielelläni myös säästän niitä varten.

Ennen kuin jään eläkkeelle, tahdon… kerryttää itselleni sopivan taloudellisen turvan, mikä takaa minulle leppoisat, puutarhanhoidosta täyttyvät eläkepäivät. Ammatillisesti tahdon kehittää itseäni niin viestijänä kuin sisällöntuottajanakin - ja olla sitä kautta osaltani rakentamassa Säästöpankista pirkanmaalaisten ja satakuntalaisten suosikkipankkia! 

 
Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Asiantuntijuus

Hallinto