Säästöpankin brändikuva

Kristiina Lukula

Säästöpankkiiri - luottopäällikkö

050 560 6930

Haaveille mahdollisuus toteutua

Pankkiurani olen aloittanut Säästöpankissa 2008. Olen toiminut aiemmin palveluneuvojana, markkinointiassistenttina, palvelupäällikkönä ja paikallisjohtajana pankkimme palveluksessa.

Saan tehdä työtä loistavan tiimin sekä ihanien asiakkaiden parissa ja nautin työstäni joka päivä. Valmentava, kannustava johtaminen ja tyytyväiset asiakkaamme tekevät tästä mahtavaa työtä. Tule tutustumaan - löydämme varmasti sinun haaveillesi mahdollisuudet toteutua!

3 x tahdon:

Kun en ole töissä, tahdon... viettää aikaani urheilun parissa tai lapseni kanssa. Olen ollut pienestä asti heppatyttö ja suurin osa vapaa-ajastani kuluukin oman hevoseni kanssa harrastaen. Lisäksi kestävyysjuoksu on minulle luontainen tapa pitää kuntoa yllä ja hallita stressiä.

Kun tililläni on ylimääräinen satanen, tahdon... yleensä kuluttaa sen hevoseeni. Säännöllinen säästäminen on minulle tärkeää ja teen sitä kuukausittain, jotta voin mahdollistaa unelmiani. Hevonen on rahoitettu juurikin säännöllisen säästämisen kerryttämillä varoilla.

Ennen kuin jään eläkkeelle, tahdon... tehdä mielenkiintoisia ja erilaisia töitä ihmisten parissa sekä elää tapahtumarikasta elämää nauttien ja kokien erilaisia asioita avoimin mielin.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Asiantuntijuus

Yritysrahoitus

Lainat