Säästöpankin brändikuva

Mikko Haverinen

Säästöpankkiiri - luottopäällikkö

045 139 2935

Onnistuneita Säästöpankkikokemuksia.

Toimin pankkimme luottopäällikkönä. Säästöpankkilainen minusta tuli 1999, kun pääsin kesätöihin kassapojaksi Säästöpankkiin - useampi kesä vierähtikin yhteen putkeen Säästöpankin kesäpoikana. Vakituisesti olen ollut säästöpankkilainen vuodesta 2004, ensin palveluneuvojana, sitten rahoituspäällikkönä, pankinjohtajana ja nyt luottopäällikkönä, tsempaten yhdessä säästöpankkiiriemme kanssa asiakkaillemme parhaita luottoratkaisuja!

3 x tahdon:

Kun en ole töissä, tahdon… pitää itsestäni huolta ja liikkua luonnossa muun muassa sienestämisen ja metsänhoidon merkeissä – tahdon usein myös suunnistaa uimaradalle, jossa työpäivän päätteeksi on helppo nollata ajatukset.  

Kun tilillä on ylimääräinen satanen, tahdon… sijoittaa sen tuottavasti Säästöpankin rahastoihin odottamaan isompia hankintoja, kuten auton vaihtoa. Muutenkin tapanani on säästää kuukausittain rahastoihin pienempiä ja suurempia hankintoja ja matkoja varten. Toisinaan ylimääräinen satanen on kiva käyttää saman tien hankkimalla jotakin laadukasta ja usein myös kotimaista, tai vaikkapa teatterielämykseen.

Ennen kuin jään eläkkeelle, tahdon… varmistaa oman elintasoni säilymisen säästämällä pitkäjänteisesti etukäteen myös eläkepäiviä varten. Toisaalta elämä on elämistä varten, ja haluan myös työvuosieni aikana sekä kokea monenlaisia kiinnostavia asioita että kehittyä ammatillisesti – kuten tähänkin asti olen tehnyt. Säännöllinen säästäminen auttaa unelmien toteuttamisessa sekä työuran aikana että eläkepäivien koittaessa.

 
Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Ruotsi

Asiantuntijuus

Hallinto