Säästöpankin brändikuva

Tiina Uusivirta

Säästöpankkiiri - yksityispankkiiri

050 318 0192

Sijoitusneuvontaa yli 30 vuoden kokemuksella

Toimin yksityispankkiirina Säästöpankki Yksityispankissa päätoimialueenani Porin alue. Olen ollut Säästöpankissa töissä vuodesta 2009 ja toiminut aiemmin sijoituspäällikkönä sekä palvelupäällikkönä. 

Sijoittaminen on tärkeää kaikille rahamäärästä riippumatta: sijoittamalla varaudutaan hyviin päiviin ja haetaan tuottoa jo kerrytetyille varoille. Anna asiantuntijalle raamit niin me toimimme  sen mukaisesti - ja saat itse käyttää aikasi muuhun sinulle mieleiseen asiaan.

Teen työni sovitusti ja haluan tarjota sinulle vain parasta. Minua innostavat työssäni hyvä pankki, hyvät yhteistyökumppanit sekä eri osa-alueiden osaavat kollegat. Parhaiten koen onnistuneeni, kun sinä asiakkaana olet tyytyväinen. 

Tule keskustelemaan - löydetään yhdessä sinulle sopiva ratkaisu sijoittamiseen!

3 x tahdon

Kun en ole töissä, tahdon… kannustaa lastani harrastuksessaan kolmen K:n säännöllä: kuskaa-kannusta-kustanna. Lapsen harrastuksen kautta olen tutustunut ihaniin ihmisiin. Sopivassa hetkessä lähden myös metsään kävelemään - ihana rauhan tunne arjen vastineeksi.

Kun tilillä on ylimääräinen satanen, tahdon… sijoittaa sen hajautetusti sekä ajatellen omaa että lapseni tulevaisuutta. Mopo hankittiin juuri ja seuraava isompi hankinta taitaakin olla ajokortti sekä auto.

Ennen kuin jään eläkkeelle, tahdon… onnistua luomaan asiakkaille hyviä sijoittamisen suunnitelmia sekä sen kautta mahdollistamaan hyvää tulevaisuutta.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Asiantuntijuus

Säästäminen

Sijoittaminen

Varainhoito

Yrityksen sijoittaminen ja varainhoito