Teemu Vainio - Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta.

Teemu Vainio

Liiketoimintajohtaja, yritysasiakkaat

044 386 1238

Toimin pankkimme liiketoimintajohtajana vastuualueenani yritysasiakkaiden liiketoiminta-alue. Kuulun myös pankkimme johtoryhmään. Urani rahoitusalalla olen aloittanut kesätöissä 2010 ja ammattikorkeakoulusta valmistumisen jälkeen vakituinen urani pankissa alkoi keväällä 2013. Olen työskennellyt rahoitusalalla eri tehtävissä niin henkilö- kuin yritysasiakkaiden parissa. Nykyisessä tehtävässäni olen aloittanut helmikuussa 2022.

Varsinkin yritysasiakkaiden kanssa kumppanuussuhteen luominen pankin ja asiakkaan välillä on ensiarvoisen tärkeää. Haluamme tiimimme kanssa olla asiakkaiden taloudellisten asioiden kumppani, joiden kanssa käydään jatkuvaa vuoropuhelua yrityksen sekä yrityksen avainhenkilöiden kokonaisvaltaisen pankkiasioiden hoitamiseksi.

Vapaa-ajallani vietän aikaa lähipiirini kanssa, ja ystävät ovat minulle tärkeitä. Lisäksi harrastan säännöllisesti kuntourheilua ja nuoruudessani olen pelannut aktiivisesti tennistä. Talvisin minut löytää muun muassa kuntosalilta tai pelaamassa sulkapalloa. Kesäisin minut löytää golfkentältä, heittämästä frisbeegolfia tai muuten nauttimassa Suomen kesästä.

Tule tutustumaan pankkiimme ja meidän tarjoamiin ratkaisuihin niin yrityksille, kuin yrityksien avainhenkilöille. Minun viestini yrittäjille sekä yrityksille on, että pyri ulkoistamaan kaikki ydinliiketoiminnan ulkopuolinen asia ja keskity olemaan omassa ydinliiketoiminnassa huippuosaaja.

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Englanti

Asiantuntijuus

Yritysrahoitus