Anu Pirttilä

Anu Pirttilä

Rahoituspäällikkö, maatalousasiakkaat, opintovapaalla

050 511 8931

Olen Anu Pirttilä ja olen työskennellyt Someron Säästöpankissa jo vuodesta 1994 lähtien.

Vuosien varrella olen saanut perehtyä erilaisiin pankkialan tehtäviin. Nykyisin toimin maatalousasiakkaiden rahoituspäällikkönä.

Olen asunut koko ikäni maatilalla ja maatalous on aina ollut lähellä sydäntäni. Perheeseeni kuuluvat maanviljelijäpuoliso sekä kolme poikaa. Viime vuodet olen opiskellut työn ohessa Hämeen Ammattikorkeakoulussa, josta valmistuin agrologiksi (amk). Olen kiitollinen siitä, että työnantaja on suhtautunut myönteisesti opiskeluuni ja antanut siihen mahdollisuuden. Aiemmalta koulutukseltani olen opistomerkonomi.

Parasta työssäni on asiakaspalvelu. Tärkeintä on, että asiakas voi luottaa siihen, että hänen pankkipalvelunsa hoidetaan hyvin. Asiakas ja hänen taloutensa hyvinvointi on koko Säästöpankkiryhmän perustehtävä. Elämässä voi tapahtua yllättäviä ja odottamattomia asioita. Pankissa voi varautua myös näihin. Lainaturvan ja säästämisen lisäksi Säästöpankkissa voit huolehtia myös lakiasiasi kuntoon esimerkiksi edunvalvontavaltuutuksella.

Olet lämpimästi tervetullut hoitamaan pankkiasioita luokseni. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä pankkipalvelusi vastaamaan tarpeitasi!

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Asiantuntijuus

Yritysrahoitus

Yrityksen maksuliikennepalvelut