Kalle Lepola

Kalle Lepola

Rahoituspäällikkö, yritysasiakkaat

Toimin yritysasioista vastaavana rahoituspäällikkönä Someron, Forssan, Urjalan ja Akaan konttoreissa. 

Aloitin työni Someron Säästöpankissa 1999 kassapalveluista, josta mm. maksuliikenteen-, sijoitusneuvonnan- ja henkilörahoitusneuvojan tehtävien kautta päätynyt yritysrahoituksen pariin vuonna 2006. Nykyisin vastaan yritysasiakasliiketoiminnasta ja sen kehittämisestä kokonaisuutena Someron, Forssan, Urjalan ja Akaan konttoreissa. 

Nykyinen työnkuvani yritysten ja yrittäjien parissa, on ollut erittäin minulle mielekästä, kiinnostavaa ja antoisaa. Arvostan jokaista yrittäjää, jotka usein laittavat kaiken peliin unelmiensa toteuttamiseksi. Kuuntelen mielelläni jokaisen idean tai suunnitelman avoimin mielin ja annan kaiken osaamiseni yrittäjän hyödyksi. Näissä keskusteluissa, olen huomannut, opin samalla itsekin. Kiitos siitä!

Elämä ei kuitenkaan saa olla pelkkää työntekoa, vaikka se mukavaa onkin. Vapaa-aikani vietän pitkälti perheen ja ystävien parissa. Musiikki on tärkein harrastukseni ja käynkin keikoilla säännöllisesti erilaisissa tilaisuuksissa. Sen lisäksi illat kuluu mukavasti tällä hetkellä ylemmän ammattikorkeakouluopintojen parissa.

Hyvä yrittäjä, toivotan sinut tervetulleeksi Säästöpankkiin.
 
Toimipiste
Palvelukielet

Englanti

Suomi

Asiantuntijuus

Yritysrahoitus

Yrityksen maksuliikennepalvelut