Petri Kivikko - Someron Säästöpankki.

Petri Kivikko

Rahoituspäällikkö, yritysasiakkaat

Olen Kivikon Petri, toimin yritysrahoituksen päällikkönä Kotkan ja Loviisan seuduilla.

Työsarkani on aiemmin pääosin koostunut asiakasvastuullisissa tehtävissä pankkialalla, yritysasiakkuuksien ja yrittäjien parissa. Erityisosaamisenani ovat kiinteistökehityshankkeet ja yritysjärjestelyrahoitus. Pankkitöiden ohella olen harjoittanut myös itse yritystoimintaa mm. kiinteistöalalla, sekä tehnyt asuntovälitystä. Meriklusteriinkin olen hieman perehtynyt merikouluopintojen kautta Kotkassa ja haalarihommissa kauppa-aluksilla. Kokemusta ja näkemystä on kertynyt siis muualtakin kuin paperipinojen ja excelin maailmasta.

Odotan innolla, että pääsen kuulemaan yritystoiminnastasi ja pääsen suunnittelemaan parhaat pankkipalveluratkaisut toimintasi tukemiseen ja kehittämiseen. Tykkään sparrailla ja jutella bisneksistä, ja vaikka vakavien asioiden äärellä ollaankin, rennon jämäkällä otteella hommat hoidetaan kuntoon. Olen liikkuvaista sorttia, joten jos et löydä minua pankilta, olen todennäköisesti jossain päin kaupunkia/maakuntaa asiakastapaamisessa. Soita ja sovitaan aika, tulen mielelläni käymään!

Vapailla on mukava touhuta lasten kanssa: jenkkiautoa roplataan, joskus pelataan tennistä tai jalista ja rotikkakoira pyörii aina kaikessa mukana. 

 

Toimipiste
Palvelukielet

Suomi

Ruotsi

Englanti

Asiantuntijuus

Yritysrahoitus

Yrityksen maksuliikennepalvelut