Verkkotapaaminen

"Erittäin kätevää. Ei tarvinnut lähteä kotoa ja ajankohtakin sopi kiireiseen arkeen", kehuu asiakkaamme verkkotapaamista. Voit hoitaa verkkotapaamisella kaikki pankkiasiasi kätevästi tutun asiantuntijan kanssa omalla tietokoneellasi. Varaa aika verkkopankin ajanvarauksen kautta.

Keltamekkoinen nainen istuu mukavassa aurinkotuolissahuolettomana. Hän on laittanut talousasiansa kuntoon Säästöpankissa.
check

Asioit turvallisesti myös silloin, kun käynti pankissa ei ole mahdollista.

check

Näet asiantuntijan ja hänen jakamansa materiaalit videoyhteyden kautta.

check

Ajan voit varata verkkopankissa ja asioida omalla tietokoneellasi.

Huomioithan, että verkkotapaaminen on mahdollista vain tietokoneella, ei tabletilla tai älypuhelimella. Palvelu on käytössä nykyisille henkilö- ja yritysasiakkaillemme.

Näin verkkotapaaminen toimii

1. Varaa aika verkkotapaamiseen.  
Voit varata ajan verkkotapaamisen kirjautumalla verkkopankkiisi ja valitsemalla sieltä Ajanvaraus.

2. Saat tiedon varatusta ajasta verkkopankkiin.
Saat tapaamisvahvistuksen ja tiedon verkkotapaamisen ajankohdasta verkkopankkisi Viestit-osuuteen. Verkkoviesti sisältää linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan tapaamiseen.

3. Testaa verkkotapaamisen toimivuus etukäteen.
Verkkoviestissä on myös testilinkki, josta voit ennakkoon testata videoyhteyden toimivuutta. Näin varmistut siitä, että kaikki on varmasti kunnossa ennen tapaamisen varsinaista ajankohtaa.

4. Kirjaudu verkkopankkiin tietokoneellasi ennen tapaamista.
Verkkotapaamiseen voit osallistua vain tietokoneella. Verkkotapaaminen ei toimi älypuhelimella tai tabletilla asioitaessa. Voit liittyä verkkotapaamiseen 15 minuuttia ennen verkkotapaamisen sovittua alkamisajankohtaa klikkaamalla verkkopankin Viestit-osuuteen lähetyssä vahvistusviestissä olevaa linkkiä. Jos pankin asiantuntija ei vielä ole linjoilla, sinut ohjataan verkkotapaamisen odotusaulaan.

5. Voit jakaa verkkotapaamisessa myös oman videokuvasi halutessasi.
Säästöpankin asiantuntija on tapaamisessa aina videoyhteydellä. Voit myös itse jakaa oman videosi, mutta se ei ole pakollista.  

Vinkkejä onnistuneeseen verkkotapaamiseen:

 • Varmista, että olet sellaisessa paikassa, jossa voit rauhassa jutella pankkiasioistasi.   
 • Sulje kaikki muut ohjelmat, kuten YouTube ja Spotify ennen kirjautumista verkkotapaamiseen. Sulje myös selaimesta muut välilehdet.  
 • Tarkista, että tietokoneesi mikrofoni ja webkamera ovat päällä.  
 • Salli ohjelman käyttää kameraa ja mikrofonia.

Varmista myös tekniset vaatimukset etukäteen:

 •  Tietokoneesi käyttöjärjestelmän tulee olla:  
  Windows 7 
  Windows 10 
  Mac OS X 10.11 tai uudempi 
 • Käyttämäsi selaimen tulee olla: 
  Chrome 54 tai uudempi 
  Firefox 52 tai uudempi 
  Safari 10 tai uudempi 
  Microsoft Edge. 
 • Tarkastathan, ettei virustorjuntasi estä siirtymistä kolmannen osapuolen videopalveluun. 
 • Joihinkin selaimiin (Safari) tarvitaan selainlaajennus, mikä tulee ladata erikseen. Ohjeet selainlaajennuksen lataamiseen löydät tämän sivun alalaidasta. 

Verkkotapaamisen puhe nauhoitetaan asiakaspalvelun laadun parantamiseksi ja toimeksiantojen oikeellisuuden varmistamiseksi.  
 
Ongelmatilanteissa soitathan suoraan pankin asiantuntijalle, jolle olet varannut ajan. Voit myös soittaa keskitettyyn asiakaspalveluumme 010 773 6777 (avoinna ma–pe 8–20, la 10–14). Puhelujen hinnat 010-numeroihin: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.

Asiakkaiden kokemuksia verkkotapaamisesta

 • Jäi oikein hyvä fiilis tapaamisesta! Aivan kuin olisin käynyt konttorissa. ps. kahvi piti keittää itse :)
 • Mielipidettäni kuunneltiin ja jäi tunne, että minua neuvottiin parhaalla mahdollisella tavalla. Oli myös kiva, ettei tapaaminen vaatinut omalta puoleltani kamerayhteyttä.
 • Linkki toimi hyvin myös ulkomaille, ja nettipalvelu helpottaa pankki- & sijoitusasioiden hoitoa. Kaikin puolin positiivinen kokemus.
 • Tosi hyvä juttu, en olisi päässyt omaan konttoriini muuten, sillä se on pitkän etäisyyden päässä asuinpaikastani. Minua palvellut ammattilainen oli mukava ja selkeäsanainen, sain oikein hyvää palvelua.
 • Todella helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Säästää aikaa ja vaivaa, näkee toisen osapuolen verkossa sekä yhdessä lomakkeiden täyttäminen, bueno!
 • Erittäin kätevää. Ei tarvinnut lähteä taittamaan matkaa ja ajankohtakin sopi kiireiseen arkeen. Äänenlaatu oli hyvä.
 • Asiat hoituivat jouhevasti ja mukavasti. Kiitos hyvästä palvelusta :)
 • Todella kiva, ettei tarvinnut mennä erikseen konttorilla käymään, vaan pystyin tekemään tämän omassa olohuoneessa villasukat jalassa. Oli siis erittäin miellyttävää ja mukavaa.

Usein kysyttyä verkkotapaaamisesta

Miten selainlaajennus asennetaan? (selainlaajennus tarvitaan Internet Explorer ja Safari-selaimille).

Miten sallin ponnahdusikkunat?

Miten liityn verkkotapaamiseen?

Mistä asioista voin neuvotella verkkotapaamisen aikana?

Mistä saan apua mahdollisissa ongelmatilanteissa?

Onko verkkotapaaminen turvallista?

Miten onnistuimme? Anna palautetta verkkotapaamisesta

Kuinka verkkotapaaminen sujui? Annathan meille palautetta verkkotapaamisen päätyttyä. Näin voimme tehdä verkkotapaamisesta vieläkin paremman.