Verkkotapaaminen

Verkkotapaamisella hoidat kaikki pankkiasiasi kätevästi tutun asiantuntijan kanssa omalla tietokoneellasi. Tuttu asiantuntijasi on kuva- ja ääniyhteydenpäässä, voit myös itse halutessasi jakaa oman kuvasi. Ajan voit varata verkkopankin ajanvarauksen kautta. Palvelu on käytössä nykyisille henkilö- ja yritysasiakkaillemme.

Huomaathan, että verkkotapaamiseen liittyvät toimet tapahtuvat tällä hetkellä vain verkkopankin, ei mobiilipankin kautta.  

Näin verkkotapaaminen toimii

 • Saat tiedon varatusta ajasta verkkopankkiin. 
  Saat tapaamisvahvistuksen ja tiedon sinulle sopivasta ajasta verkkopankkisi Viestit-osuuteen. Verkkoviesti sisältää linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan tapaamiseen.  
 • Kirjaudu verkkopankkiin tietokoneellasi ennen tapaamista.
  Verkkotapaamiseen voit osallistua tietokoneellasi. Tapaamisvahvistuksessa olevaa linkkiä klikkaamalla sinut ohjataan verkkotapaamisen odotusaulaan odottamaan asiantuntijan saapumista. Voit liittyä verkkotapaamiseen 15 minuuttia ennen verkkotapaamisen sovittua alkamisajankohtaa. 

Ennen tapaamisen alkamista: 

- Tarkista, että tietokoneesi mikrofoni on päällä.
- Varmista myös, että olet sellaisessa paikassa, jossa voit rauhassa jutella pankkiasioistasi.
- Voit halutessasi testata etukäteen videoyhteyden toimivuutta verkkoviestissä olevan testilinkin kautta. 

Mitä tarvitset verkkotapaamiseen? 

Jotta voit osallistua verkkotapaamiseen, tarvitset tietokoneen, jossa on Windows- tai OS X -käyttöjärjestelmä, yhteensopiva selain sekä web-kamera ja mikrofoni. 

Tuetut käyttöjärjestelmäversiot:

Windows 7, Windows 10 • Mac OS X 10.11 tai uudempi.

Tuetut selainversiot:

Chrome 54 tai uudempi
Firefox 52 tai uudempi
Safari 10 tai uudempi
Internet Explorer 11 tai uudempi.

Joihinkin selaimiin (Internet Explorer, Safari) tarvitaan selainlaajennus, mikä tulee ladata erikseen. 

Verkkotapaamisen puhe nauhoitetaan asiakaspalvelun laadun parantamiseksi ja toimeksiantojen oikeellisuuden varmistamiseksi. 

Ongelmatilanteissa soitathan suoraan pankin asiantuntijalle, jolle olet varannut ajan. Voit myös soittaa keskitettyyn asiakaspalveluumme 010 773 6777 (avoinna ma–pe 8–22). Puhelujen hinnat 010-numeroihin: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. 

Miten onnistuimme? Anna palautetta verkkotapaamisesta

Kuinka verkkotapaaminen sujui? Annathan meille palautetta verkkotapaamisen päätyttyä. Näin voimme tehdä verkkotapaamisesta vieläkin paremman. 

Vinkkejä verkkotapaamiseen 

Miten selainlaajennus asennetaan? (selainlaajennus tarvitaan Internet Explorer ja Safari-selaimille).

Miten sallin ponnahdusikkunat?

Miten liityn verkkotapaamiseen?

Mistä asioista voin neuvotella verkkotapaamisen aikana?

Mistä saan apua mahdollisissa ongelmatilanteissa?

Onko verkkotapaaminen turvallista?

Asiakkaiden kokemuksia verkkotapaamisesta 

 • Jäi oikein hyvä fiilis tapaamisesta! Aivan kuin olisin käynyt konttorissa. ps. kahvi piti keittää itse :)
 • Mielipidettäni kuunneltiin ja jäi tunne, että minua neuvottiin parhaalla mahdollisella tavalla. Oli myös kiva, ettei tapaaminen vaatinut omalta puoleltani kamerayhteyttä.
 • Linkki toimi hyvin myös ulkomaille, ja nettipalvelu helpottaa pankki- & sijoitusasioiden hoitoa. Kaikin puolin positiivinen kokemus.
 • Tosi hyvä juttu, en olisi päässyt omaan konttoriini muuten, sillä se on pitkän etäisyyden päässä asuinpaikastani. Minua palvellut ammattilainen oli mukava ja selkeäsanainen, sain oikein hyvää palvelua.
 • Todella helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Säästää aikaa ja vaivaa, näkee toisen osapuolen verkossa sekä yhdessä lomakkeiden täyttäminen, bueno!
 • Erittäin kätevää. Ei tarvinnut lähteä taittamaan matkaa ja ajankohtakin sopi kiireiseen arkeen. Äänenlaatu oli hyvä.
 • Asiat hoituivat jouhevasti ja mukavasti. Kiitos hyvästä palvelusta :)
 • Todella kiva, ettei tarvinnut mennä erikseen konttorilla käymään, vaan pystyin tekemään tämän omassa olohuoneessa villasukat jalassa. Oli siis erittäin miellyttävää ja mukavaa.