Luopioisten Säästöpankkisäätiö jakoi apurahoja lähes 60 000 euroa

Luopioisten Säästöpankkisäätiö omistaa Aito Säästöpankki Oy:n yhdessä Huittisten Säästöpankkisäätiön ja Ikaalisten Säästöpankkisäätiön kanssa ja saa apurahajakoon tarvittavan tulon osakeyhtiön osingonjaosta. Aito Säästöpankin menestykäs toiminta tarkoittaa, että osinkotuottoa jää jaettavaksi pankin syntysijoille, osakeyhtiön ja säätiön perustamisajatuksen mukaisesti. 

Luopioisten Säästöpankkisäätiön vuoden 2020 apurahojen hakuaika oli 1.-29.2.2020. Määräaikaan mennessä apurahahakemuksia tuli 57.

Apurahoja myönnettiin yhteensä 57 700 euroa. Summa jakautui Tampereella, Valkeakoskella ja Pälkäneellä toimiville yhdistyksille, yhteisöille ja yksityisille urheilijoille.

 Apurahojen suurus vaihteli 500–11 500 euron välillä 33 eri saajan kesken.

Säätiön tarkoituksen perusperiaate toteutui siten, että Pälkäneen alueelle apurahoja annettiin 47 200 euroa, josta luopioislaisten yhdistysten ja yhteisöjen osuus oli 40 300 euroa. Suurin yksittäinen apuraha osoitettiin Luopioisten Yrittäjille Lähityökeskus – HUB projektiin.

Apurahojen saajat ovat nähtävillä säätiön kotisivuilla

Lisätietoja:

Erkki Nurmi
Luopioisten Säästöpankkisäätiön toimitusjohtaja
p. 0400 628526
enprojektit@gmail.com 

Luopioisten Säästöpankkisäätiön tarkoituksena on Pirkanmaan alueen elinvoimaisuuden, hyvinvoinnin ja taloudellisen kehityksen tukeminen sekä säästäväisyyden ja taloudellisen kasvatuksen edistäminen. Lisäksi säätiön tavoitteena on säästöpankkitoiminnan perinteen vaaliminen ottaen huomioon luopioislainen tausta sekä urheilun ja kulttuurin tukeminen pääpainona Pälkäneen alue.

 

Kirjoitettu
Kategoriat
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista