Muutoksia Säkylän konttorin kassapalveluissa 1.1.2021 alkaen

Pankkiala käy parhaillaan läpi suurta murrosvaihetta. Muuttuneen asiakaskäyttäytymisen myötä asiointi on siirtynyt konttorista yhä enemmän sähköisiin kanaviin ja perinteisten pankkipalvelujen käyttö, kuten käteisen rahan nostopalvelu, on laskenut Säkylän konttorissa viime vuosien aikana merkittävästi. Tästä johtuen kassapalvelut Säkylän konttorissa päättyvät 31.12.2020 ja tammikuun alusta alkaen konttori keskittyy tarjoamaan neuvontapalveluja ajanvarauksella.

- Jatkossa kassapalveluja on tarjolla Huittisten konttorissa neljästi viikossa ja Euran konttorissa kerran viikossa. Lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaneidemme avulla palveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme paikalliseen käteisentarpeeseen, kertoo Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen.

Aito Säästöpankin asiakkaat voivat nostaa jatkossa käteistä Otto.-automaateilta ja Säästöpankin maksukortilla maksaessa ostosten yhteydessä K-ruokakaupoista, Neste K-liikenneasemilta ja R-Kioskeilta. Säkylän konttorin asiakkaat voivat myös tilata käteistä rahaa pankista ja noutaa sen lähimmästä postista tai asiamiespostista.

- Opastusta käteisen nostopalvelujen sekä verkko- ja mobiilipankin käyttöön on saatavilla Säkylän konttorista ajanvarauksella. Toivomme, että asiakkailla on matala kynnys kysyä meiltä apua käteiseen ja päivittäisten raha-asioiden hoitoon liittyen, Ahonen toteaa.

Kun kassapalvelujen kysyntä on laskenut, talouden neuvonannon kysyntä on puolestaan kasvanut. Myös odotukset digipalvelujen ketteryyden ja turvallisuuden suhteen nousevat jatkuvasti. Samaan aikaan laajeneva viranomaissääntely ja tiukentuneet vakavaraisuusvaatimukset lisäävät pankkiliiketoiminnan kannattavuuden merkitystä.

- Koska pankkimme taloudellinen tilanne on vakaa, pystymme panostamaan palvelujen kehittämiseen. Asiakkaamme saavat henkilökohtaista palvelua kaikissa palvelukanavissa, ja neuvotteluaikoja voi sopia myös aamuihin ja iltoihin. Tarjoamme asiakkaille erityisasiantuntemusta varallisuudenhoitoon, lainopillisiin palveluihin ja yritysasioihin liittyen jokaisessa konttorissa. Pystymme rahoittamaan paikallisia yrityksiä, sekä jakamaan voittovarojamme paikallisen yhteisön hyvinvointiin, kertoo Ahonen.

Aito Säästöpankin omistaa Huittisten, Ikaalisten ja Luopioisten Säästöpankkisäätiöt. Huittisten Säästöpankkisäätiö vaalii säästöpankkitoiminnan perinnettä ja tukee paikallista hyvinvointia, urheilua ja kulttuuria jatkossa myös Säkylän alueella.

Lisätietoja:

Pirkko Ahonen | toimitusjohtaja | pirkko.ahonen@saastopankki.fi | 050 407 0334 | @PankkiPirkko

Kirjoitettu
Tyyppi

Uutinen

Julkaisija

Aito Säästöpankki

Ajankohtaista