Asuntolaina-asioissa aito ystävä tunnetaan.

Elämän isoissa hetkissä ja uuden kodin kynnyksellä aidon ystävän neuvot tulevat tarpeeseen. Tahdomme taloutesi parasta ja siksi varmistamme, että saat asuntolainan joka sopii juuri sinulle.

Varaa aika verkkotapaamiseen tai ota meihin yhteyttä täyttämällä lainahakemus.

Koska elämä on enemmän kuin asuntolaina

Asuntolainaa hakiessasi huomioimme taloutesi kokonaisuutena. Koska pitäähän rahaa jäädä myös elämiseen, muutoksiin varautumiseen ja unelmien tavoitteluun. Asuntolaina on osa arkeasi koko lainan takaisinmaksun ajan.  Olemme rinnallasi uuden kodin kynnyksellä, mutta pidämme huolta taloudestasi myös lainapäätöksen ja asuntokauppojen jälkeen.

Aidon ystävän asuntolainaratkaisu tunnissa

Lupaamme kartoittaa kokonaistaloutesi, tavoitteesi ja tahtosi asuntolainanauvottelussa Oman talouden tuokion avulla ja laatia sinulle näiden pohjalta konkreettisen, kirjallisen asuntolainaratkaisun - tunnissa. Lue lisää

Vauhtia laina-asioihin

Kysy lainatarjousvaraa aika suoraan verkkotapaamiseen tai ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme vaikka heti. Soita tai laita viestiä - laitetaan laina-asioihin vauhtia!

Janne Simonen

Säästöpankkiiri - rahoituspäällikkö

Päivi Puska

Säästöpankkiiri - rahoituspäällikkö

Harri Poikkeus

Säästöpankkiiri - rahoituspäällikkö

Riitta Kaarela

Säästöpankkiiri - rahoituspäällikkö

Ulla Ritala

Säästöpankkiiri - rahoituspäällikkö

Henri Korpela

Säästöpankkiiri - rahoituspäällikkö

Oma koti myymättä? Uutta kotia etsimässä?


Sp-Koti tekee asunnon myynnistä sinulle helppoa ja stressitöntä. Ota yhteyttä lähimpään välittäjäämme ja anna ammattilaisen hoitaa myynti puolestasi vaivattomasti ja luotettavasti.


Sp-Koti auttaa sinua myös silloin, kun tetsit uutta kotia. Ostotoimeksiannolla Sp-Kodin asuntokaupan ammattilaiset auttavat sinua löytämään juuri sellaisen kodin kuin tahdot.


Astu peremmälle Sp-Kotiin

Mitä asuntolainan saaminen edellyttää, miten lainan korko muodostuu ja miten lainaa lyhennetään? Lue lisää asuntolainasta täältä.