Kokonaisvaltainen taloutesi kumppani

Asiantuntijamme antavat sinulle kokonaisvaltaista talouden neuvontaa – maksuliikenteeseen, sijoittamiseen ja rahoitukseen liittyvissä pankkiasioissa. Saat oman yhteyshenkilön, joka perehtyy taloutesi kokonaisuuteen ja toimii sparraajana. Autamme sinua löytämään sopivimmat ratkaisut niin yritykseesi kuin omaan henkilökohtaiseen elämääsi liittyvissä tilanteissa.
Helmi Säästöpankin yritysasiantuntijoita.

Parasta palvelua – paikallisesti

Säästöpankin asiakkaana saat Kokonaisvaltaista talouden neuvontaa – säästämisessä, lainoissa ja taloutesi vaiheissa. Tahdomme auttaa sinua pärjäämään paremmin. Yhteyshenkilösi toimii sparraajana ja auttaa sinua löytämään sopivimmat ratkaisut eri elämäntilanteisiin. Säästöpankki nousi yritysasiakkaiden ykköseksi Suomessa ja Pohjoismaissa, kertoo EPSI Ratingin Pankki- ja rahoitus 2020 -asiakastutkimus. Säästöpankki on onnistunut vastaamaan erittäin hyvin yrittäjien tarpeisiin koronapandemian mukanaan tuomista haasteista huolimatta.

Saat oman yritysasiantuntijan – ja hänen suoran puhelinnumeronsa

Meillä Säästöpankissa sinua ja yrityksesi asioita auttaa nimetty yritysasiantuntija. Voit hänen kanssaan sparrailla yrityksesi taloudesta – tai myös esimerkiksi sinun taloudestasi yrittäjänä.

Apua puhelinpalvelusta nopeasti – vastausaste yli 95 %

Saat nopeasti apua myös yritysasiakkaidemme palvelunumerosta 0100 5454 (ma–pe 8–18). Arvostamme aikaasi, meillä sinun ei tarvitse jäädä linjoille pitkäksi aikaa odottelemaan – pääset kehittämään liiketoimintaasi.

Tavataan yritysvierailulla – tai muussa toivomassasi kanavassa

Yritystiimimme palvelee missä vain ja milloin vain. Meidät voit tavata omissa tiloissasi, konttorissa, puhelimessa tai verkossa. Erityisen mielellämme tulemme yrityskäynnille, niin pääsemme tutustumaan yrityksesi arkeen. Voit siis halutessasi unohtaa pankkikonttorissa istuskelun. Sovitaan tapaaminen toiveidesi mukaan!

Tutustu asiantuntijoihimme ja ole yhteydessä:

YRITYSPANKKI PALVELUKSESSASI

Me tahdomme auttaa yritystäsi menestymään. Säästöpankista saat kaikki tarvitsemasi palvelut talousvalmennuksesta rahoitukseen.
Helmi Säästöpankin yritysasiantuntijoita.
;