Lammin Säästöpankki uudisti Hämeenlinnan konttorinsa

Lammin Saastopankki

Lammin Säästöpankki kutsuu kaikki tutustumaan täysin uudistettuun Hämeenlinnan konttoriin. Raatihuoneenkadun tilat remontoitiin, koska paikallinen pankki haluaa tarjota parhaat mahdolliset puitteet ja palvelun asiakkailleen.

– Uskon, että asiakkaat arvostavat hyvää henkilökohtaista palvelua uutuuttaan hohtavissa tiloissa, vaikka digitaalisten palveluiden suosio on pankkimaailmassa kasvussa. Me koemme kuitenkin erittäin tärkeäksi, että asiantuntijoidemme kanssa voi asioida myös kasvokkain, Lammin Säästöpankin toimitusjohtaja Lauri Kalpala sanoo.

Hämeenlinnan konttorissa työskentelee 16 pankkialan ammattilaista. Osaamista löytyy päivittäisasioinnin lisäksi niin varainhoitoon, lakipalveluihin kuin yrityspuolellekin. Samassa osoitteessa asiakkaita palvelevat myös Sp-Koti ja Lammin Kotoavain.

– Asiakas saa meiltä kaikki tarvitsemansa palvelut yhdestä osoitteesta. Olemme uudistaneet palveluaikojamme, eli konttoriin on mahdollista tulla neuvotteluun entistä joustavammin ja puhelinpalveluaikoja on pidennetty.

– Kesällä asiantuntijamme ovat tavoitettavissa myös verkkoneuvottelujen välityksellä, joten pankkiasiat voi hoitaa kuntoon kasvokkain esimerkiksi mökkilaiturin nokasta, Kalpala jatkaa.

Koko viikko yhtä juhlaa

Lammin Säästöpankin uudistettua konttoria juhlitaan Hämeenlinnassa tiistaista lauantaihin 15.5.–19.5. Avajaisviikolla nostetaan päivittäin esiin eri teemoja varainhoidosta lakipalveluihin, jolloin konttorissa on mahdollisuus kuulla ajankohtaista asiaa kahvikupillisen äärellä. Avajaiset huipentuvat koko perheen tapahtumaan lauantaina 19.5.

– Avajaisviikon tapahtumat ovat kaikille avoimia ja konttoriin kannattaa poiketa kahville, vaikka ei olisikaan meidän asiakas. Paikalliseen pankkiin tutustuminen ei maksa mitään ja toivonkin, että hämeenlinnalaiset ottavat uudistetun konttorin omakseen, sanoo aluejohtaja Sari Reunanen.

 

Avajaisviikon ohjelma:

Ti 15.5. Varallisuudenhoidon teemapäivä Verot & Varat: Miten kerryttää varallisuutta ja sijoittaa sitä verotehokkaasti?

Ke 16.5. Yrityspalveluiden teemapäivä Kasvu vai kassakriisi?: Miten rahoitat yrityksesi kasvuinvestoinnit ja vältät kassakriisin?

To 17.5. Lakipalveluiden teemapäivä Hyvä arki, huoleton huominen: Miten varmistat, että elämäsi kulkee suunnitelmiesi mukaan silloinkin, kun se ei kulje?

Pe 18.5. Asumisen teemapäivä Pihojen ja parvekkeiden stailaus: Miten saat laadukkaalla pihan- ja puutarhan hoidolla nostettua asuntosi arvoa? Taloyhtiön säästöä tuovat energiaratkaisut yhteistyössä Lammin Kotoavain, Elenia, Kantaputki ja Lammin Ikkunat!

La 19.5. Avajaisjuhlat: koko perheen tapahtuma

 

Lisätiedot ja haastattelut: Lauri Kalpala ja Sari Reunanen

Lue koko tiedote

 

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija
...