Säästöpankkikokous 4.11.2020

Kutsumme kaikki Lammin Säästöpankin äänivaltaiset tallettajat* ja kantarahasto-osuuden omistajat Säästöpankkikokoukseen ke 4.11. klo 17 Lammin Säästöpankki, Hämeenkatu 14, 4 krs., Hyvinkää.

Säästöpankkikokous 4.11.2020

Kokouksessa valitaan tallettajien ja kantarahasto- osuuden omistajien edustajat isäntien syyskokoukseen valitsemaan isäntiä. Äänioikeutta voi käyttää vain ilmoittautumalla kokoukseen ennakkoon, viimeistään ma 2.11. osoitteessa hallinto.lamminsp@saastopankki.fi tai puhelimitse 010 441 7010. 

Vallitsevien suositusten mukaisesti kokous pidetään lyhyenä ja tämän vuoksi kokouksessa ei kuulla talouskatsausta tai muuta esitystä. Kokouksessa ei ole tarjoilua.

Kokouksessa on mahdollista säilyttää turvaetäisyyksiä ja niitä tulee noudattaa, samoin kokouksessa tulee käyttää maskia.

Lammin Säästöpankin Hallitus

Tule vaikuttamaan ja käyttämään päätäntävaltaasi.


*Äänivaltaisia tallettajia ovat täysivaltaiset luonnolliset henkilöt sekä rekisteröidyt yksityiset ja julkiset yhteisöt sekä säätiöt, jotka ovat Säästöpankin talletusasiakkaita ja, joilla edellisen kalenterivuoden ajan on keskimäärin ollut talletettuna Säästöpankkiin vähintään tuhat (1.000) euroa. Äänivaltaisella tallettajalla on Säästöpankkikokouksessa yksi ääni.

Kirjoitettu
Ajankohta
Paikka
Hämeenkatu 14, 05800 Hyvinkää
Tyyppi
Tapahtuma
Julkaisija

Ajankohtaista