Sp-Isännöintipalvelut Oy – kohti parempaa isännöintiä

Sp-Isännöintipalvelut Oy on vuonna 2019 perustettu yhtiö, joka on osa Säästöpankkiryhmää. Yhtiön toiminnan perustana ovat avoimuus, rehellisyys ja palveluhenkisyys.

Sp-Isännöintipalvelut toimii asumisen kumppaninasi, jonka ammattitaitoon voit luottaa ja tiedät, että asiat tulevat hoidetuksi ajallaan ja sovitusti.

Säästöpankin brändikuva.

Sp-Isännöintipalvelut Oy on Someron, Lammin ja Nooa Säästöpankin omistama vuonna 2019 perustettu yhtiö, jolla on toimipisteet pääkaupunkiseudun, Someron, Salon, Perniön, Forssan, Akaan, Kemiön, Lammin ja Hämeenlinnan alueilla. Yhtiön tavoitteena on uudistaa isännöintialaa ja tarjota suomalaisille parempaa isännöintiä.

Sp-Isännöintipalveluissa työskentelee alan ammattilaisia, joihin taloyhtiön hallitus voi luottaa ja yhteistyö taloyhtiön, osakkaiden ja asukkaiden kanssa toimii. Toiminnan perustana ovat avoimuus, rehellisyys, ammattitaito sekä palveluhenkisyys. Sp-Isännöintipalvelut toimii asumisen kumppaninasi, jonka ammattitaitoon voit luottaa ja tiedät, että asiat tulevat hoidetuksi ajallaan ja sovitusti. Sp-Isännöintipalvelut on osa Säästöpankkiryhmää, jonka vankka ja pitkä historia luo yhtiön toiminnalle vahvat perustukset. Yhteistyön myötä Sp-Isännöintipalvelut pystyy tarjoamaan ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden asiakkaillensa.

Lue lisää

Tule asiakkaaksi