• Katso korkotarjouksemme

    Valitse sinun talouteesi parhaiten sopiva säästämisen ratkaisu. Voit saada meiltä määräaikaiselle talletuksellesi jopa 4 prosentin koron. Tarjous on voimassa 30.4.2024 asti. Lue alta lisää ja ota meihin yhteyttä!
Säästöpankin brändikuva.

Määräaikaistalletus

Kiinteäkorkoisessa talletuksessa tiedät, paljonko korkotuottoja saat määräaikaisen tilin erääntyessä. Tilitalletus ei ole riippuvainen sijoitusmarkkinoiden liikkeistä ja se on helppo tapa säästää lyhytaikaisesti. Korot ovat vuotuisia korkoja.

Kysy asiantuntijoiltamme lisää myös Säästöpankin muista säästämisen ratkaisuista.

   
6 kk  3,5 % vuotuista tuottoa 
12 kk  3,5 % vuotuista tuottoa 
12 kk määräaikaistalletus + Säästöpankin sijoitusratkaisu
(pl. Säästöpankki Lyhytkorko -rahasto) 
4,0 % vuotuista tuottoa 

Nyt saat vähintään 10 000 €:n 12 kuukauden määräaikaiselle talletukselle 4,00 % vuotuisen koron, jos teet samalla samansuuruisen sijoituksen sinulle sopivaan Säästöpankin sijoitusratkaisuun (pl. Säästöpankki Lyhytkorko-rahasto).

Sovi tapaaminen ja keskustellaan lisää

Tapaamisessa laadimme juuri sinulle parhaiten sopiva henkilökohtainen säästämisen ja sijoittamisen suunnitelma.

Lisätietoja saat Lammin Säästöpankista puh. 0100 5252 (pvm/mpm).

 

Tämä on mainos.

Korkotaso 6kk tai 12kk sijoitustalletukselle ilman vastaavan suuruista sijoitusta on 3,5 % vuotuista tuottoa. Tarjous voimassa 30.4.2024 saakka. 

Lammin Säästöpankin tarjoama tuotteiden yhdistelmä (talletus + muu sijoitus) on voimassa yksityishenkilöille ja yrityksille 30.4.2024. 

Määräaikaistalletus on yhden (1) vuoden määräaikainen talletus ja sen kiinteä vuotuinen korko on 4 % mikäli asiakas sijoittaa Sp-Rahastoyhtiön hallinnoimaan sijoitusrahastoon tai erikoissijoitusrahastoon tai Sp-Henkivakuutus Oy:n myöntämään vakuutustuotteeseen vähintään talletuksen määrää vastaavan summan (pois lukien lyhytkorko -rahasto), vähintään talletuksen määrää vastaavan summan. 

Tarjouksen vähimmäistalletus on 5 000 euroa. Tuplatarjouksen vähimmäissijoitus on näin ollen yhteensä 10 000 euroa (talletus + muu sijoitus). Tuotteiden yhdistelmän ostaminen voi muuttaa riskiä suhteessa siihen, mikä riski olisi, jos tuotteet ostettaisiin erikseen.

Pankilla on oikeus muuttaa tarjousta markkinatilanteen muuttuessa olennaisesti. Talletuskorko on Suomessa lähdeveronalaista tuloa ja sijoituksen tuotto verotettavaa pääomatuloa. Tämä ei ole Lammin Säästöpankin antama yksilöllinen suositus asiakkaalle. Sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Asiakas vastaa itse omien sijoituspäätöstensä taloudellisista tuloksista. Tulokseen vaikuttaa myös verotus, joka puolestaan riippuu kunkin sijoittajan henkilökohtaisesta tilanteesta ja voi muuttua jatkossa. Asiakkaan on aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustuttava sijoituskohteen ominaisuuksiin, kuluihin ja riskeihin, jotka ilmenevät esimerkiksi rahaston rahastoesitteestä ja avaintietoasiakirjasta tai vakuutuksen tuotetiedoista.

Vakuutusehdot, rahastoesite, avaintietoasiakirjat, rahastojen säännöt ja muut viralliset asiakirjat sekä Säästöpankin sijoittajatiedote ovat saatavissa veloituksetta osoitteessa www.saastopankki.fi.

Säästöpankki toimii Sp-Henkivakuutus Oy:n ja Sp-Rahastoyhtiö Oy:n asiamiehenä. Rahastoja hallinnoi Sp-Rahastoyhtiö Oy.

Lisätietoa tuplatarjouksen ehdoista saa Säästöpankin asiakaspalvelusta, puh. 0100 5252 (pvm/mpm).