Konttorimme ollessa suljettuna, suosittelemme hyödyntämään monipuolisia verkkopalvelujamme.

Säästöpankin verkkopalvelut

Myrskylän Säästöpankki

Keskuskatu 2, 04600 MÄNTSÄLÄ

Mäntsälän konttori on perustettu 1998. Olemme palvelleet Mäntsälän ja lähikuntien asukkaita lähes 20 vuoden ajan. Palvelemme henkilö-, yritys- sekä maatalousasiakkaita  laaja-alaisesti aina päivittäisasioinnista rahoitukseen, varainhoitoon ja lainopillisiin palveluihin. Konttorimme sijainti keskellä kehittyvää Mäntsälää on erinomainen ja olemme aktiivisesti mukana myös Mäntsälän alueen kehityksessä. Konttorissamme työskentelee keskimäärin 5 henkilöä juuri sinua varten.

Kassapalvelut

ke 10–13

Neuvontapalvelut ajanvarauksella

ma–to 8–19, pe 10–16

Asiakaspalvelu puhelimitse

ma–pe 8–20, la 10–14
...

Puhelujen hinnat 010-numeroihin: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.

Turvallisuutesi takaamiseksi pyydämme sinua tarvittaessa tunnistautumaan verkkopankkitunnuksiesi avulla. Tunnistautumisen jälkeen voit hoitaa osan pankkiasioista puhelimitse eikä sinun tarvitse tulla konttoriin käymään.

Kaikki Myrskylän Säästöpankin konttoreihin ja puhelinvaihteeseen tulevat puhelut nauhoitetaan. Nauhoitettuja puheluita käsittelevät vain siihen oikeutetut henkilöt, joilla on vaitiolovelvollisuus. Nauhoitteita käytetään tarvittaessa asiakaspalveluhenkilöiden kouluttamisessa ja mm. asiakaspalautteen käsittelyssä.