Hymyilevä nainen tekee käsillään sydänmerkin. Hän pyrkii tekemään oikeita ja vastuullisia valintoja niin taloudessaan kuin henkilökohtaisessa elämässäänkin

Myrskylän Säästöpankki on ollut mukana rakentamassa suomalaisten yhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia jo 110 vuoden ajan. Tahdomme keskittää tukemme pankin toimialueelle Myrskylään, Mäntsälään, Orimattilaan ja Porvooseen.

Paikalliset yhteistyöt

Täytä hakemus, kun tahdot tehdä kanssamme yhteistyötä. Ohjaamme kaikki yhteydenotot lomakkeelle, oli kyseessä pidempiaikainen yhteistyö esim. sponsoroinnin muodossa tai yksittäinen kannatusilmoitus – pyydämme täyttämään hakemuksen. Käsittelemme hakemukset seuraavan kuukauden aikana hakemuksen jättämisestä.

Yhteystietojen lisäksi pyydämme kertomaan mm. kohderyhmästä, tavoitteesta ja pankin saamasta vastineesta. Hakemukselle voit ilmoittaa myös aineistojen tiedot.

Hyviä Tekoja

Hyviä Tekoja on Säästöpankin vuosittainen kampanja, jossa tuetaan paikallisia, tukea tarvitsevia kohteita. Vuonna 2022 Säästöpankit yhteensä jakoivat yli 1,5 miljoona euroa yli 500 eri kohteeseen.

Hyvä Tekoja -äänestys toteutetaan alkuvuodesta ja ehdotukset huomioidaan päätöksiä tehdessä. Vuoden 2023 äänestys avautuu alkukeväästä.

Lue lisää aiheesta täältä