Säästöpankki Kalanti-Pyhärannan avoimet työpaikat

Säästöpankit ovat ihmisläheisiä ja vastuullisia työnantajia. Säästöpankin toiminnassa korostuu paikallisuus, asiakasläheisyys ja henkilöstön jatkuva kehittäminen. Arvostamme jokaista työntekijäämme yksilönä ja oman työnsä asiantuntijana. Tarjoamme työpaikan, jossa viihdytään ja jossa jokainen voi kehittää omaa osaamistaan läpi koko työuran.

Säästöpankki tarjoaa kehitysmahdollisuuksia, hyviä henkilöstöetuja ja bonuksena erinomaisia työkavereita. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ympäri Suomen tai lue lisää Säästöpankista työnantajana.

Säästöpankki Kalanti-Pyhärannan rekrytointirekisterin tietosuojaseloste.

...
Säästöpankin Rauman konttorin remontin valmistumista odottavat (vasemmalta) asiakkuuspäällikkö Minna Vilén, yksityispankkiiri Mikko Kalli, asiakkuuspäällikkö Maarit Kumlander ja palveluneuvoja Jesse Syvänen. Kuvaaja: Samuli Ahtiainen.

Työhyvinvoinnin asialla

Meillä Säästöpankki Kalanti-Pyhärannassa henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat erittäin tärkeitä asioita. Tahdomme tarjota henkilöstöetuja, jotka tukevat tässä onnistumista ja vahvistavat samalla asiakaspalvelumme laatua sekä ensiluokkaista asiakaskokemustamme.

Avoin hakemus Säästöpankki Kalanti-Pyhärantaan

Tahdotko työskennellä Säästöpankki Kalanti-Pyhärannassa? Asiakkaamme arvostavat erinomaista palveluasennettamme, asiantuntevaa ja henkilökohtaista pankkipalvelua sekä helppoa asiointia. Jos haluat olla mukana panostamassa näihin joka päivä, voit laittaa meille avoimen hakemuksen.

Poolopaitainen mies miettii talousasioita.