Säästöpankki Optia ja LähiTapiola Savo aloittavat yhteistyön

Säästöpankki Optia ja LähiTapiola Savo aloittavat yhteistyön pankki- ja vakuutuspalveluista yritys-, metsä- ja maatalousasiakkaille

Säästöpankki Optia ja Elämänturvayhtiö LähiTapiola Savo ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön avulla molempien yhtiöiden yritys-, metsä- ja maatalousasiakkaat saavat pankki- ja vakuutuspalveluita oman yritystoimintansa kehittämiseksi ja turvaamiseksi.

Yhteistyön aloittaminen on luontevaa, koska molemmilla yhtiöillä on samankaltaiset toimintaperiaatteet yksilöllisten asiakastarpeiden ja paikallisen elinvoimaisuuden merkityksestä. Molempien yhtiöiden yritys-,  metsä- ja maatalousasiakkaille tarjotaan monipuolisia ratkaisuvaihtoehtoja vakuutuksiin, rahoitukseen ja maksuliikenteeseen. Palvelutarjonnan laajentumisen myötä Säästöpankki Optia ja LähiTapiola Savo tuottavat entistä yksilöllisimpiä asiakasratkaisuja, joilla on vaikutusta asiakasyritysten liiketoiminnan kehittämiseen ja varmistamiseen.   

Yhteistyösopimus on voimassa toistaiseksi.

- Nyt solmittavalla yhteistyöllä Säästöpankki Optian kanssa me pystymme täydentämään palveluitamme kattamaan laajemmin asiakkaidemme paikallisia tarpeita, sanoo LähiTapiola Savon toimitusjohtaja Pekka Kirvesmies.

LähiTapiola Savon ratkaisuja hyödyntämällä Säästöpankki Optian yritys-, metsä- ja maatalousasiakkaat saavat turvattua laajemmin taloudelliset riskinsä. LähiTapiola Savon osalta yhteistyö täydentää merkittävästi yrityksille ja maatalousyrittäjille tarjottavia talouden palveluita.

- Tämä yhteistyö on merkittävä lisä paikallisten yritys-, metsä- ja maatalousasiakkaidemme palvelutarjontaan ja mahdollistaa kokonaisvaltaisemman ja sujuvamman asiakaspalvelun, kertoo Säästöpankki Optian toimitusjohtaja Kalevi Hilli.

Lisätietoja:
Pekka Kirvesmies, toimitusjohtaja, LähiTapiola Savo, 0400 174 064
Kalevi Hilli, toimitusjohtaja, Säästöpankki Optia, 040 5511 402

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista