Mari Auvinen on aloittanut säästöpankkiirina Kuusamossa

Mari Auvinen on aloittanut säästöpankkiirina Säästöpankki Optiassa Kuusamossa.
- Arvostan Säästöpankissa ihmisläheisyyttä ja vastuullisuutta. Täällä kannustetaan asiakkaita säästäväisyyteen sekä pyritään aidosti auttamaan ja vahvistamaan heidän taloudellista hyvinvointiaan, Mari kertoo.

- Juureni ovat Kuusamossa. Kun tarjoutui mahdollisuus palata takaisin kotiseudulle kauniin luonnon keskelle, en epäröinyt hetkeäkään! Päätös tulla töihin Säästöpankkiin oli oikea – minut on otettu ilolla vastaan ja olen tuntenut itseni lämpimästi tervetulleeksi porukkaan, Mari toteaa iloisena.

Marilla on 10 vuoden kokemus rahoitusalalta.
- Olen työskennellyt pankkiurani aikana monipuolisesti pankkialan tehtävissä ja tarjoan vankan asiantuntemukseni asiakkaideni käyttöön. Minulle on tärkeää löytää asiakkailleni juuri heille sopiva kokonaisuus ja mahdollistaa unelmien toteuttaminen. Koulutukseltani olen tradenomi, Mari kertoo taustastaan.

Marin vapaa-aika kuluu perheen ja saksanseisoja Ruskan kanssa ulkoillessa.
- Talvisin hiihdämme ja lumikenkäilemme ja tänä talvena näihin onkin ollut loistavat kelit. Hieman jo odotan kesää, jolloin vietämme paljon aikaa vanhempieni mökillä Pohjois-Kuusamossa järven rannalla, Mari hymyilee.

Kirjoitettu
Tyyppi

Uutinen

Julkaisija

Säästöpankki Optia

Ajankohtaista