Mari Jäntti säästöpankkiiriksi Kuopioon ja Iisalmeen

Mari Jäntti on aloittanut säästöpankkiirina Kuopiossa ja Iisalmessa. Hän toimii asiakkuuspäällikkönä hoitaen yritysasiakkaiden rahoitusasioita.

- Olen työskennellyt finanssialalla jo opiskelujeni ohessa. Valmistuttuani kauppatieteiden maisteriksi oli luonnollista jatkaa tutuksi tulleella ja mielenkiintoisella alalla. Valitsin työpaikakseni Säästöpankin, koska pankin toiminta on paikallista ja asiakaslähtöistä; ollaan läsnä ja kuunnellaan asiakasta. Tämä on minulle sopiva työskentelytapa, Mari kertoo.

Marilla on yhteensä 15 vuoden kokemus finanssialalta, joista viimeiset 10 vuotta yritysten rahoittamisen parista.

- Yritysasiakkaiden osuus Säästöpankissa Pohjois-Savon alueella on ollut kasvava ja haluan olla mukana kehittämässä kasvavaa yrityspankkia ja luomassa positiivisia asiakaskokemuksia, Mari toteaa.

Työajan ulkopuolella Marin aika kuluu Kuopion lenkkipolkujen lisäksi monenlaisilla reissuilla.

- Vapaa-ajallani soitan saksofonia, katselen elokuvia, harrastan liikuntaa ja tykkään matkustella. Koronan vuoksi kesälle suunniteltu ensimmäisen puolimaratonin juokseminen siirtyy syksyyn. Myös orkesterissa soittaminen on ollut katkolla, toivottavasti syksyllä pääsee soittamaan yhdessä ja reissaamaan, Mari toivoo.

Mari Jäntti, säästöpankkiiri, yritysasiakkaat, asiakkuuspäällikkö p. 029 041 2656

Kirjoitettu
Tyyppi

Uutinen

Julkaisija

Säästöpankki Optia

Ajankohtaista