Petteri Mattila on aloittanut säästöpankkiirina Mikkelissä

Petteri Mattila

Petteri Mattila on aloittanut säästöpankkiirina Mikkelissä ja hän toimii asiakaspäällikkönä henkilöasiakkaiden rahoitusasioissa.

- Säästöpankilla on pitkät hienot perinteet Mikkelissä ja on upeaa olla osa tätä tarinaa. Olemme aidosti paikallinen pankki lähellä asiakasta. Toimimme Säästöpankki Optiassa laajaa asiantuntijaverkostoamme hyödyntäen ja edistämme asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia, Petteri kertoo.

Petteri on pitkän linjan pankkilainen ja kokemusta pankkialalta on kertynyt jo lähes 15 vuoden ajan.

- Voisin kuvata itseäni pankkialan moniottelijaksi; eri työtehtävien ja toimipisteiden kautta osaamista ja kokemusta on kertynyt vuosien saatossa paljon. Lupsakkana savolaisena tulen ihmisten kanssa hyvin toimeen ja asiakkaiden kanssa yhdessä löydetään ne parhaat ratkaisut, se on avain menestykseen, Petteri hymyilee.

Petteri täydentää loistavasti Mikkelin iloista tiimiä. Vapaa-aika kuluu perheen ja liikunnan parissa.

- Asiakkaiden lisäksi myös uudet työkaverit ovat ottaneet minut vastaan lämmöllä, he ovat aivan mahtavia persoonia ja osaamista löytyy. Vapaa-aikani kuluu mukavasti perheen parissa, mutta toisinaan minuun voi törmätä tenniskentällä tai jäähallilla jännäämästä paikallisen kiekkojoukkueen pelejä. Tämän hetken hittipeliä, padelia, aion myös kokeilla jossain vaiheessa.

Ota yhteyttä: Petteri Mattila, säästöpankkiiri, henkilöasiakkaat, asiakkuuspäällikkö p. 029 041 2575

Kirjoitettu
Tyyppi

Uutinen

Julkaisija

Säästöpankki Optia

Ajankohtaista