Pia Rautakorpi säästöpankkiiriksi Kuusamoon

Säästöpankin brändikuva

Pia Rautakorpi on aloittanut säästöpankkiirina Kuusamossa. Pialla on pitkä ja monipuolinen työkokemus, jonka karttuminen alkoi jo lähes 30 vuotta sitten Säästöpankista.

- Olen alkujaan lähtöisin Lahdesta ja sieltä laajan kierroksen Turun ja pääkaupunkiseudun kautta tehneenä asettunut Kuusamoon parikymmentä vuotta sitten. Minua voisi kutsua paluumuuttajaksi Säästöpankkiin, sillä työurani on alkanut 1990-luvulla Lahdessa Säästöpankissa. Valtaosan työurastani olen tehnyt ICT-alalla ja olenpa toiminut myös kyläkauppiaana nykyisellä kotikylälläni. Alkuperäiseltä koulutukseltani olen tietojenkäsittelyn tradenomi, Pia kertoo työhistoriastaan.

Säästöpankin valinta työpaikaksi oli Pialle helppoa.

- Valitsin työpaikakseni Säästöpankin pitkien, parisataavuotisten perinteiden ja ihmisläheisen ja vastuullisen toimintatapamme vuoksi. Arvostan Säästöpankissa myös paikallisuutta ja inhimillistä toimintakulttuuriamme. Haluan työssäni edistää asiakkaideni taloudellista hyvinvointia ja auttaa heitä löytämään parhaat ratkaisut muuttuviin elämäntilanteisiin, Pia toteaa.

Säästöpankkiiriksi siirtyminen on sujunut Pialta loistavasti. Työpäiviin tuo vastapainoa perhe ja Zeus-koira.

- Olen tuntenut itseni erinomaisesti tervetulleeksi porukkaan ja arvostan Säästöpankissa hyväntuulista yhteishenkeä! On hienoa kuulua tähän joukkoon. Vastapainona vauhdikkaille työpäiville vietämme perheen kesken rauhallista vapaa-aikaa kotonamme ja luonnossa. Seniorikoiramme Zeus on mukana kaikissa touhuissamme ja Zeuksen kanssa aika kuluu myös koulutuskentillä, Pia hymyilee.

Pia Rautakorpi, säästöpankkiiri, henkilöasiakkaat, asiantuntija p. 029 041 2739

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista