Säästöpankki Optia ja LähiTapiola Lappi aloittavat yhteistyön

Säästöpankki Optia ja LähiTapiola Lappi aloittavat yhteistyön

Säästöpankki Optia ja LähiTapiola Lappi aloittavat yhteistyön pankki- ja vakuutuspalveluista yritys-, metsä- ja maatalousasiakkaille.

Säästöpankki Optia ja Elämänturvayhtiö LähiTapiola Lappi ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön avulla molempien yhtiöiden yritys-, metsä- ja maatalousasiakkaat saavat pankki- ja vakuutuspalveluita oman yritystoimintansa kehittämiseksi ja turvaamiseksi.

Yhteistyön aloittaminen on luontevaa. Molemmilla yhtiöillä on samankaltaiset toimintaperiaatteet koskien yksilöllisten asiakastarpeiden huomioimista ja paikallisen elinvoimaisuuden tukemista. Molempien yhtiöiden yritys-, metsä- ja maatalousasiakkaille tarjotaan monipuolisia ratkaisuvaihtoehtoja vakuutuksiin, rahoitukseen ja maksuliikenteeseen. Palvelutarjonnan laajentumisen myötä Säästöpankki Optia ja LähiTapiola Lappi tuottavat entistä yksilöllisimpiä asiakasratkaisuja, joilla on vaikutusta asiakasyritysten liiketoiminnan kehittämiseen ja varmistamiseen.  

Yhteistyösopimus on voimassa toistaiseksi.

- LähiTapiola Lappi on vahva vahinkovakuuttaja, joka tarjoaa myös eläkevakuuttamisen, säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuja.  Säästöpankki Optian kanssa aloitettavan yhteistyön myötä pystymme täydentämään palveluitamme kattamaan laajemmin paikallisten yritysasiakkaidemme tarpeita, sanoo LähiTapiola Lapin toimitusjohtaja Kari Salmela.

LähiTapiola Lapin ratkaisuja hyödyntämällä Säästöpankki Optian yritys-, metsä- ja maatalousasiakkaat saavat turvattua laajemmin taloudelliset riskinsä. LähiTapiola Lapin osalta yhteistyö täydentää merkittävästi yrityksille ja maatalousyrittäjille tarjottavia talouden palveluita.

- Meillä on huippuosaajia Rovaniemellä ja Torniossa yritysasiakkaidemme apuna. LähiTapiola Lapin yhteistyön avulla palveluvalikoimamme vahvistuu entisestään. Pystymme näin ollen tarjoamaan entistä monipuolisempaa asiakaspalvelua eli Säästöpankkikokemusta paikallisille yritys-, metsä- ja maatalousasiakkaillemme, kertoo Säästöpankki Optian toimitusjohtaja Kalevi Hilli.

Lisätietoja:

Kari Salmela, toimitusjohtaja, LähiTapiola Lappi, 050 4225311, kari.salmela@lahitapiola.fi
Kalevi Hilli, toimitusjohtaja, Säästöpankki Optia, 040 5511 402, kalevi.hilli@saastopankki.fi, @KaleviHilli

Kirjoitettu
Tyyppi
Uutinen
Julkaisija

Ajankohtaista