Someron Säästöpankin avoimet työpaikat

Säästöpankit ovat ihmisläheisiä ja vastuullisia työnantajia. Säästöpankin toiminnassa korostuu paikallisuus, asiakasläheisyys ja henkilöstön jatkuva kehittäminen. Arvostamme jokaista työntekijäämme yksilönä ja oman työnsä asiantuntijana. Tarjoamme työpaikan, jossa viihdytään ja jossa jokainen voi kehittää omaa osaamistaan läpi koko työuran.

Säästöpankki tarjoaa kehitysmahdollisuuksia, hyviä henkilöstöetuja ja bonuksena erinomaisia työkavereita. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ympäri Suomen tai lue lisää Säästöpankista työnantajana.
...

Henkilöstöedut Someron Säästöpankissa

Someron Säästöpankin tavoitteena on olla yksi Suomen parhaimpia työpaikkoja. Meille on erityisen tärkeää, että meillä työskentelevät viihtyvät työssään ja voivat hyvin sekä töissä että vapaa-ajalla. Siksi tarjoamme mukavan ja rennon työympäristön sekä erilaisia henkilöstöetuja jokaiselle säästöpankkilaiselle. 

Avoin hakemus Someron Säästöpankkiin

Tahdotko työskennellä Someron Säästöpankissa? Asiakkaamme arvostavat erinomaista palveluasennettamme, asiantuntevaa ja henkilökohtaista pankkipalvelua sekä helppoa asiointia. Jos haluat olla mukana panostamassa näihin joka päivä, voit laittaa meille avoimen hakemuksen.

Poolopaitainen mies miettii talousasioita.