Apple Pay on täällä!

Liitä korttisi Apple Payhin helposti ja nopeasti. Sillä maksat ostoksesi lähimaksulla ilman ylärajaa.

Apple Pay.
Apple Paylla voit maksaa ostoksesi nopeasti ja helposti miljoonissa paikoissa ympäri maailmaa – kaupoissa, verkoissa ja sovelluksissa. Sillä teet ostoksia omalla iPhonellasi, iPadillasi, Apple Watchillasi tai Mac-tietokoneellasi ilman fyysistä muovikorttia.

Voit maksaa Apple Paylla kaikkialla, missä näet jommankumman alla olevista symboleista.
Google Pay.   Apple Pay.

Maksa turvallisesti puhelimellasi

Apple Pay ei lähetä korttisi tietoja eteenpäin kauppiaalle maksutapahtuman yhteydessä. Sen sijaan käytetään salattua virtuaalista korttinumeroa, joten varsinaiset korttitietosi pysyvät turvassa. Vahvistat myös jokaisen maksutapahtuman puhelimesi tunnusluvulla, sormenjäljelläsi tai kasvoillasi. Et tarvitse korttisi tunnuslukua edes isompia ostoksia maksaessasi. 

Jos puhelimesi tai korttisi katoaa, eivät ulkopuoliset näe korttitietojasi tai pääse maksamaan puhelimellasi ilman tunnistautumista. Ole heti yhteydessä Sulkupalveluun (puh. 358 20 333), jos puhelimesi tai korttisi katoaa. Myös Apple Pay:ssa olevat korttitiedot voidaan sulkea tätä kautta.

Näin otat Apple Payn käyttöön

Varmista ennen käyttöönottoa, että laitteessasi on Face ID tai Touch ID -ominaisuus. Tarkemman listauksen laitteista löydät täältä: https://support.apple.com/fi-fi/HT208531 

Helpoiten liität korttisi Apple Payhin Säästöpankki mobiilisovelluksen kautta:

  1. Avaa Säästöpankki mobiilisovellus
  2. Valitse kortti, jonka haluat ottaa käyttöön Apple Payssa 
  3. Klikkaa ”Lisää Apple Payhin”
  4. Hyväksy käyttöehdot ja valmista tuli!

Voit liittää korttisi Apple Payhin myös Apple Walletista: 

  1. Avaa Apple Wallet
  2. Paina oikeasta yläkulmasta +, ja lisää kortin tiedot
  3. Hyväksy käyttöehdot ja vahvista kortin lisäys Apple Payhin tekstiviestillä toimitettavalla kertakäyttöisellä vahvistuskoodilla.

Maksaminen Apple Paylla

Kaupassa

  • Face ID:llä – Kaksoisklikkaa puhelimen sivupainiketta ja oletuskortti tulee näkyviin näytölle. Vilkaise näyttöäsi (tai anna puhelimen tunnusluku) ja vie iPhone maksupäätteen lähelle. Kun maksu on tapahtunut, maksupääte ilmoittaa maksun hyväksymisestä.
  • Touch ID:llä – Maksa pitämällä iPhonea maksupäätteen lähellä sormi Touch ID:llä. Kun maksu on tapahtunut, maksupääte ilmoittaa maksun hyväksymisestä. 
  • Apple Watchilla – Kaksoisklikkaa kellon sivupainiketta ja oletuskortti tulee näkyviin näytölle. Vie Apple Watch maksupäätteen lähelle ja odota kunnes tunnet kellon kevyen napautuksen. Maksupääte ilmoittaa maksun hyväksymisestä. 

Verkossa ja sovelluksissa

Apple Pay –maksut teet verkkokaupoissa tai sovelluksissa turvallisesti ja nopeasti, sillä se pitää korttitietosi salassa, mutta antaa toimitustietosi verkkokaupalle automaattisesti.

Jos verkkokauppa tai sovellus hyväksyy Apple Payn maksutavaksi, löydät maksutavoista kohdan ”Maksa Apple Paylla / Buy with Apple Pay”. Napauta tätä painiketta ja tarkista tietosi. Vahvista sen jälkeen maksu.

 

Kysymyksiä ja vastauksia