Betalningsrörelser och penninghantering

Ett framgångsrikt företag behöver effektiva lösningar som passar företagets dagliga betalningsrörelser. Vi erbjuder våra företagskunder mångsidiga konto-, kort- och betalningstjänster.

Skräddarsydda tjänster för ditt företag

Sparbanken erbjuder smidiga lösningar för hanteringen av ditt företags dagliga penningaffärer. De konton och tjänster du behöver för betalningsrörelser skräddarsys med utgångspunkt i verksamhetens natur och omfattning och i företagets specifika behov. Välj de servicekanaler som bäst passar ditt företag.

Det lönar sig att koncentrera företagets betalningsrörelser och penninghantering till Sparbanken. Vi utarbetar en helhet för ditt företag av både hantering av fakturor och kundfakturering åt både företag samt konsumenter.

Med hjälp av dataöverföringstjänsterna sköter du ditt företags betalningar och fakturor. Företagets betalningsrörelser blir mer effektiva då betalnings- och fakturamaterialet överförs direkt från banken till företagets ekonomiska förvaltningssystem.

En central del av företagets ekonomi är effektiv och lönsam penninghantering. De likvida medel som blivit över efter de dagliga aktiviteterna lönar sig att placera effektivt.