Företagslån

Ett företagslån möjliggör viktiga anskaffningar till företaget och ger fart till tillväxten.

check

Passar för att finansiera både stora och små anskaffningar samt för investeringar.

check

Företagslånets tid och övriga finansieringsvillkor görs upp enligt ditt företags behov.

Ett lån uträknat för ditt företag

Ett företags tillväxt kräver finansiering. Kom och tala om dina målsättningar med Sparbankens expert när du har en idé för ditt företag men saknar kapital. Vare sig den nödvändiga investeringen är liten eller stor kan du finansiera den med Sparbankens företagslån.

Lånet skräddarsys individuellt enligt ditt företags behov. Vi kommer tillsammans överens om lånetiden och övriga finansieringsvillkor. Helhetspriset beror på företagets ekonomiska ställning, framtidsutsikter och lånets säkerhet.

Balans Firmaskydd skyddar företagskrediten

Du kan trygga återbetalningen av lånet med Balans Firmaskyddet. Det skyddar betalningsförmågan i oväntade situationer, till exempel om en anställd blir allvarligt sjuk eller mister sin arbetsförmåga. Samtidigt är du förberedd på centrala risker som kan påverka ditt företags fortsatta verksamhet.

Alternativ på företagsfinansiering från Finnvera

Vårt täta samarbete med Finnvera ger mångsidiga finansieringsmöjligheter för ditt företags lån och säkerheter. Det finns lösningar allt från företagets första steg till att förebygga exportrisker.

Diskutera möjligheter till företagsfinansiering med experterna på Sparbanken. Lämna en kontaktförfrågan

 

 

Läs också de här

Bankgaranti

Bankgarantin bevisar din betalningsförmåga åt avtalsparterna.

Leasing

Med leasingfinansiering gör du även större anskaffningar lätt och smidigt. Långtidshyrning medför många fördelar till ditt företag.

Avbetalning

Ett avbetalningsavtal möjliggör stora och långvariga anskaffningar både sansat och smidigt.

Fast ränta

Den låga räntenivån har varat länge, men nu kan man redan skönja en uppgång. Välj fast ränta på ditt företags lån så hålls lånets räntesats oförändrad under hela den avtalade perioden.

Räntekorridor

Vill du ha trygghet i ditt företags vardag? Välj räntekorridor så får du förutsägbarhet i ditt före-tags verksamhet och en maximi- och minimiräntesats för ditt lån.

Utlandsaffärer - Trade Finance

Trade Finance-tjänsterna medför trygghet och stöd för ditt företags utlandsaffärer.

Låneskydd för företag

Med hjälp av Sparbanken Balans-låneskyddet sköter du om återbetalning av lånet enligt förhandsplanerna. Även, om något otrevligt inträffar.

Gräsrotsfinansiering

Gräsrotsfinansiering hjälper ditt företag växa och är ett utmärkt tillägg till den finansiering banken erbjuder. Vi erbjuder tre finansieringsalternativ; juniorlån, företagslån och brolån.

Du får fram PRISLISTAN och kontaktuppgifterna till din närmaste bank när du skriver staden, postnumret eller namnet på din Sparbank i fältet

Kontaktuppgifter till det valda kontoret

Byta kontor
Vår kundtjänst nås också per telefon eller via chatten vardagar kl. 8–22.
...