Bli vår kund

Vårt löfte är att stöda den finska viljan. Vi är en bank nära folket.Tillsammans har vi både styrka och vilja. Om du vill ha mer, byt till Sparbanken idag.

Bli företagskund? Läs mer.

Vad får du som kund hos Sparbanken?

Personlig sparring för att ta hand om dina ekonomiska ärenden. I din egen Sparbank betjänas du alltid av en bekant person som har hand om dina ekonomiska ärenden och hjälper dig att hitta de lämpligaste lösningarna för olika situationer. Behöver du stöd för att fatta stora ekonomiska beslut och för att förverkliga dina drömmar? I Sparbanken kan du boka in en tid för en Ekonomistund. Det är en avslappnad diskussion där vi tillsammans utreder din ekonomiska helhet och gör upp en plan för att förverkliga målsättningar.

E-tjänster för smidig ekonomi. Nätbank, mobilbank, mobil identifiering, nätmöte... Du kan ta hand om dina bankärenden med din egen kontaktperson smidigt via nätet, oberoende av plats.

Personlig service. Kundtjänsten hjälper dig på numret 0100 5656, och via nätbankens chat, vardagar kl 8–20.

Så här rekommenderar våra kunder Sparbanken på sociala medier

”Nu har vi en bank som betjänar. Tack för det.”

"Jag har varit kund hos Sparbanken länge, och allt har fungerat bra. Det har varit flexibilitet i lånefrågor, bistånd i juridiska frågor, samarbete har alltid gått bra under åren och jag tänker fortsätta vara kund. Har rekommenderat Sparbanken till många, och många har även bytt bank."

"Sparbanken är den bästa, mest pålitliga och vänliga finska banken."

Det är lätt att byta bank

Om du vill, kan du också låta oss ta hand om alla arrangemang. Med din fullmakt tar vi hand om överföringen av alla bankärenden och avslutar ditt eventuella tidigare konto. Också lån och placeringar kan med din fullmakt överföras till Sparbanken, om du har avtalat om nya villkor gällande dem med oss. Välkommen till Sparbanken! Boka tid till nät- telefon- eller kontorsmöte.

Läs mer om checklista för byte av bank.

Läs mera i Finans Finlands anvisningar om överföring av kontoärenden.

...

Du kan se prislistan genom att ange orten i fältet och välja den i listan.

Kontaktuppgifter till det valda kontoret

Byt kontor
Vår kundtjänst nås också per telefon eller via chatten vardagar kl. 8–20.