Bli kund i företagarnas bank!

Välkommen att vara vår företagskund! Vi jobbar för att du och ditt företag ska ha framgång – nu och i framtiden.

Säästöpankin brändikuva

Varför lönar det sig att vara företagskund i Sparbanken?

1. Samarbete med företag i alla storlekar

Vi förstår behoven och smärtpunkterna hos olika branscher och olika stora företag och hjälper dig med finansiella frågor – så att du kan fokusera på att driva ditt företags kärnverksamhet.

2. Direkta telefonnummer

Hos Sparbanken kan du ringa våra företagsbankirer direkt. Du hittar deras direkta telefonnummer på vår webbplats. Du kan sparra med våra experter om ditt företags ekonomi – eller till exempel din ekonomi som företagare.

3. Tillgång till omfattande och utvecklande digitala tjänster

Våra digitala tjänster omfattar bland annat onlinemöten, Sparbankens mobilapplikation, applikationen Identifiering och en elektronisk signatur hos alla banker. Vi utvecklar ständigt våra tjänster för att göra det så enkelt som möjligt för dig att uträtta ärenden hos oss.

En bank med ett ansikte: kolla in våra företagsspecialister 

Vi vill lära känna dig och ditt företag – och att du känner oss! Våra företagsspecialister presenterar sig också på vår webbplats. Presentationer av våra företagsspecialister finns på din lokala Sparbanks egen webbplats. 

Byt till Sparbanken – det är enkelt

När du har fattat ditt beslut hjälper vi dig med alla praktiska saker kring bankbytet. Ta kontakt så kommer vi vidare så fort som möjligt.

Läs Finans Finlands anvisningar om överföring av kontoärenden.

Beställ till din e-post en gratis intensivkurs för företagare

Företagare, vill du ha tips om hur du kan effektivisera ekonomin i ditt företag? Beställ en intensivkurs för företagare. Intensivkursens teman är finansieringslösningar för företaget, förvaltning av likvida medel och fakturering, företagets juridiska ärenden, bedrägeriförsök samt investeringar som företagare.

Om du redan är kund hos oss, skicka meddelandet som identifierat i mobil- eller internetbank. På så sätt kan du snabbast få ditt ärende för personlig handläggning.

Ansvar är en viktig del av all vår verksamhet. Kreditinformationen för företaget och dess ansvariga personer är ett viktigt kriterium i vår kundförvärvsprocess.

Intressant just nu

Skriv din lokala Sparbanks namn eller kontorets ort. Prislistan ser du genom att välja din bank från listan.

Kontaktuppgifter till det valda kontoret

Byt kontor
Vår kundtjänst nås också per telefon eller via chatten vardagar kl. 8–18.