Företagare Johanna Amnelin: Endast på Sparbanken har jag fått service som är positiv och förstår företagare

Bild: Joni Itkonen.
Denna gång vann vår företagskund Johanna Amnelin, grundaren av Saaren Taika, ett företag som tillverkar ekologiska produkter, det halvårsvisa rekommendationslotteriet. ”Jag kan knappast vara nöjdare. Allt har fungerat smidigare och flexiblare med Sparbanken än med tidigare banker”, sammanfattar företagare Amnelin sina upplevelser.  

Johanna Amnelin, grattis till din seger! Vad fick dig att rekommendera Sparbanken? 

Tack så mycket! Enligt min erfarenhet är Sparbanken den bästa banken i Finland för företagare. Jag har varit kund hos många stora banker, men endast på Sparbanken har jag fått service som är positiv och förstår företagare. Jag har varit kund hos Sparbanken i ungefär ett år nu.

Vad gillar du speciellt med Sparbanken? 

Jag är särskilt nöjd med Sparbankens förståelse för alla de olika situationer som en företagare kan råka ut för med tanke på bankärenden. Personalen är mycket vänlig och vill betjäna just mig.

Som lotteripris fick du våra fonder för 500 euro. Har du tidigare erfarenhet av sparande och placering?

Jag började placera redan tidigare men har ännu inte kommit så långt. Mitt mål är att utvecklas som placerare och även att spara till pensionsdagarna, som företagare är det här särskilt viktigt.

Hur ser framtiden ut? 

Mitt mål är att utöka min företagsverksamhet. Framtiden ser ganska bra ut med tanke på den svåra marknadssituation som coronan orsakar. 
 
Vem: Johanna Amnelin, företagare, ägare av varumärket Saaren Taika 
Motto: Med ihärdighet kan man åstadkomma vad man än vill.  
Företag: grundades 2017, företagets varumärke Saaren Taika. Sortiment av naturlig kosmetika såsom tvål och hudvårdsprodukter.   
 

Läs mer om våra företagskunders erfarenheter

 
 
Vill du också ha den bästa betjäningen? Välkommen till Sparbanken som företagskund.
Kategorier
...