Bli kund i företagarnas bank!

Att driva ett företag kräver beslutsamhet och en stark vilja – och vi vill hjälpa ditt företag att bli framgångsrikt. Småföretagarna utgör grunden för Finlands ekonomi. Och som företagare förtjänar du som partner en bank som uppskattar dig och ger dig och ditt företag sakkunnig service.

Vad vinner du på att bli kund i Sparbanken?

  • Personlig service

Hos oss får du alltid personlig service när du vill det – en riktig människa som känner dig och ditt företag. Vi fattar beslut snabbt och svarar dig med en gång, så du kan koncentrera dig på att driva din affärsverksamhet

  • Heltäckande rådgivning

Vi ger dig råd hur du kan utveckla företagets ekonomi, såsom finansiering, betalningsrörelse, sparande och investering.

  • Digitala tjänster

Dina dagliga bankärenden sköter du enkelt med våra digitala tjänster.

  • Nöjdhet

Våra kunder är nöjda med sitt val: i den senaste kundnöjdhetsundersökningen fick vi betyget 4,4/5 av våra kunder. 

  • Nära företagaren

Vi finns i hela landet nära företagaren. De lokala företagarorganisationerna är viktiga partner och vi delar ut en del av vår vinst till organisationer som främjar livskraften och välståndet på din ort. 

Fatta ett gott beslut och välj oss som din bankpartner

Blev du intresserad? Börja byta bank redan idag. Det går lätt genom att lämna dina kontaktuppgifter. Du kan också direkt boka tid till ett personligt möte.
 

Sparbanken, vad är det?

Sparbanken är en riksomfattande och solid bankgrupp som uppskattar sina kunder och tror att var och en kan bli förmögen med hjälp av goda råd och tjänster. Vår mission har ända sedan år 1822 varit att hjälpa finländarna att bli förmögna.