Visa Credit/Debit Gold

Perfekt för resenären – du får tillträde till loungerna på flygplatser och kan resa tryggt med en mångsidig reseförsäkring. Du kan också välja bilden för ditt Gold-kort.

Säästöpankki Visa Gold
check

Kreditgräns upp till 20 000 euro.

check

Kontinuerligt giltig reseförsäkring, även för inrikesresor.

check

Gold nu även med bild du själv valt.

Sparbankens Visa Gold-kort – perfekt för resenären

Med Visa Gold Credit/Debit-kort betalar du i butiker och gör uttag från bankomater både i Finland och utomlands. Du kan också göra inköp i nätbutiker behändigt och säkert med ditt kort. Med kortets Credit-egenskap kan du också överföra pengar till ditt bankkonto. 

Visa Gold-kort erbjuder många värdefulla förmåner:

  1. Ditt kort är anslutet till en mångsidig reseförsäkring och en nödtjänst med hjälp av vilken du kan få kontanter om ditt kort försvinner eller stjäls när du är utomlands. Reseförsäkringen gäller både i Finland och utomlands.
  2. Med Visa Gold-kortet har du tillträde till över 1000 flygplatslounger. Du kan besöka en lounge 2 gånger gratis under en period av 12 månader och sedan betala 28 euro per besök.
  3. Du får ett Finnair Plus-poäng för varje euro som du använder med Visa Gold Credit-funktionen.
  4. Du kan också själv välja en bild för ditt Visa Gold-kort. Du kan beställa bildkortet i nätbanken. Läs mer.
  5. Visa Gold har också en gratis köpskyddsförsäkring. Försäkringen gäller för produkter som kostar mer än 50 euro och ersätter skador på produkten enligt försäkringsvillkoren upp till ett belopp på 1 000 euro och utan självrisk. Läs mer om köpskyddet.
  6. Du kan dessutom koppla K-Plussa-funktionen till kortet och samla K-Plussa-poäng smidigt med ett kort när du betalar för någon av tjänsterna i K-Plussa-nätverket. Du kan koppla K-Plussa-funktionen till ditt kort i nätbanken. Läs mer om K-Plussa.

 

När du använder kortet väljer du själv om köp- eller uttagstransaktionen debiteras från ditt bankkonto (Debit) eller kreditkort (Credit). Kom också ihåg att du med kontaktlös betalning snabbt och behändigt kan betala för inköp på högst 50 euro som alltid debiteras från ditt bankkonto.

Du kan göra kontantinsättningar med TalletusOtto-automater och ta ut kontanter i butikskassan i butiker som erbjuder tjänsten i fråga, till exempel i K-mataffärer och R-Kiosker.

Intressant just nu

Du kan se prislistan genom att ange orten i fältet och välja den i listan.

Kontaktuppgifter till det valda kontoret

Byt kontor
Vår kundtjänst nås också per telefon eller via chatten vardagar kl. 8–18.