Visa Credit/Debit Gold

Perfekt för resenären – du får tillträde till loungerna på flygplatser och kan resa tryggt med en mångsidig reseförsäkring. Du kan också välja bilden för ditt Gold-kort.

Säästöpankin brändikuva

Kreditgräns upp till 20 000 euro.

Kontinuerligt giltig reseförsäkring, även för inrikesresor.

Gold nu även med bild du själv valt.

Sparbankens Visa Gold-kort – perfekt för resenären

Med Visa Gold Credit/Debit-kort betalar du i butiker och gör uttag från bankomater både i Finland och utomlands. Du kan också göra inköp i nätbutiker behändigt och säkert med ditt kort. Med kortets Credit-egenskap kan du också överföra pengar till ditt bankkonto. 

Visa Gold-kort erbjuder många värdefulla förmåner:

  1. En mångsidig reseförsäkring, som omfattar självriskförsäkring för hyrbilen. Reseförsäkringen gäller både i Finland och utomlands.

    Med hjälp av en nödtjänst (öppet dygnet runt) du kan få kontanter om ditt kort försvinner eller stjäls när du är utomlands.

  2. LoungeKey. Med Visa Gold du kan besöka flygplatslounger med LoungeKey-logotypen tre gånger gratis under ett kalenderår.

    Besök utöver dessa tre kostar 30 euro per person och debiteras via din Visa-faktura.

  3. Kortet med självvald bild som du kan beställa i nätbanken. Läs mer.

  4. Köpskyddsförsäkringen gäller för produkter som kostar mer än 50 euro och ersätter skador på produkten enligt försäkringsvillkoren upp till ett belopp på 2 500 euro och utan självrisk. Köpskyddsförsäkringen gäller i 180 dagar från den ursprungliga tidpunkt då den försäkrade produkten köptes. Läs mer om köpskyddet.

  5. K-Plussa - koppla K-Plussa-funktionen till kortet och samla K-Plussa-poäng smidigt med ett kort när du betalar för någon av tjänsterna i K-Plussa-nätverket. Du kan koppla K-Plussa-funktionen till ditt kort i nätbanken.

När du använder kortet väljer du själv om köp- eller uttagstransaktionen debiteras från ditt bankkonto (Debit) eller kreditkort (Credit). Kom också ihåg att du med kontaktlös betalning snabbt och behändigt kan betala för inköp på högst 50 euro som alltid debiteras från ditt bankkonto. Tack vare single tap-funktionen på Debit-sidan behöver du inte sätta in kortet i betalterminalen för köp över 50 euro. I stället kan du använda kortet som vid kontaktlös betalning och säkra betalningen genom att ange PIN-koden. Betalning med single tap-funktionen är möjlig på platser där betalterminalen stöder denna funktion.

Du kan göra kontantinsättningar med TalletusOtto-automater och ta ut kontanter i butikskassan i butiker som erbjuder tjänsten i fråga, till exempel i K-mataffärer och R-Kiosker.

Intressant just nu