Konton, kort och betalningar

Vi erbjuder smidiga och snabba banktjänster, var du än rör dig. Vårt breda kortutbud samt våra tjänster för konton och betalningar gör din vardag smidigare.
Sparbankens varumärkesbild.

Apple Pay är här!

Anslut ditt kort till Apple Pay enkelt och snabbt. Du betalar dina inköp med en kontaktlös betalning utan någon övre gräns.

Sparbankens varumärke bild.
Sparbankens varumärkesbild.

Vår kundtjänst hjälper dig per telefon vardagar kl. 8-20 – också som identifierad

Du kan sköta de flesta bankärenden som kräver identifiering också i nätbanken, med nätbanksmeddelande och per telefon. Vi svarar på numret 0100 5656 vardagar kl. 8-20 Läs också vanliga frågor till kundservicen.

BSP-konto och bostadsinvestering

Är ditt mål att köpa ditt första egna hem? Om du öppnar ett BSP-konto när du är 15-44 år får du många förmåner och ett tydligt och klart sparprogram för att förverkliga din plan.

Visa Credit/Debit Gold

Perfekt för resenären – du får tillträde till loungerna på flygplatser och kan resa tryggt med en mångsidig reseförsäkring.

Visa Credit/Debit

Visa Credit/Debit är det vanligaste kortet hos Sparbankens kunder. Kredit- och bankkort i samma kort bidrar med flexibilitet och valfrihet i betalningarna.

Visa Debit

Med Visa Debit-bankkortet betalar du inköp och tar ut kontanter från ditt bankkonto. Kortet lämpar sig till exempel för att ansluta till familjens hushållskonto.

Visa Debit Online –bankkort

Visa Debit Online är ett tryggt val som första betalkort för barn och unga.

Att avsluta ett konto

Har du ett överflödigt konto som du inte längre behöver? Läs om hur du kan avsluta ditt konto.

Värdeandelskonto

Du behöver ett värdeandelskonto för att förvara elektroniska värdepapper som ETF-fonder eller aktieoptioner. Till kontot kopplas alltid också ett skötselkonto.

TalletusOtto

Sätt in kontanter på ditt konto snabbt och enkelt.

Brukskonto

Ett brukskonto är ett konto för inkomster och dagliga betalningar som passar för alla. Du kan ansluta ett betalkort, e-fakturor till kontot, mobil- och nätbanken.

Sparkonto

Det lönar sig att sätta in också små summor på sparkontot. Där är pengarna trygga utan några extra risker.

Gemensamt konto

Ett gemensamt konto underlättar vardagen och skötseln av gemensamma penningärenden. Från konto sköter du behändigt gemensamma matinköp, betalar räkningar och boendekostnader.